perjantai 16. helmikuuta 2018

Viimeiset kolme vuotta


Pidän hirmuisesti valokuvista - sekä niiden ottamisesta että niiden katselusta. Joskus askartelin leikekirjan, johon liimailin valokuvia, lehtileikkeitä ja tarroja. Lopputulos oli kaunis ja täynnä elämää, mutta siinä oli aika kova homma. Kirja tuli myös täyteen, joten tarvitsin uuden ratkaisun ja tällä kertaa meninkin sitten vähän helpompaa reittiä. Oman leikekirjan tekeminen tulee toki halvemmaksi, mutta helppous yksinkertaisesti vei voiton tällä erää. 

Tilasin Ifolorilta valmiin kuvakirjan, johon sain viimeisen kolmen vuoden valokuvat. Siinä on nyt kaikki reissut, retket ja illalliset yksissä kansissa. On helpottavaa, että kuvat ovat viimein turvassa, sillä pilvipalvelusta huolimatta pelkään niiden katoavan äärettömyyksiin. Nyt on ainakin parhaimmat ja tärkeimmät otokset jälleen tallella. Albumista niitä on myös mukavampi näyttää muille kuin tietokoneen ruudulta.

Kirja oli suhteellisen näppärä tehdä Ifolorin omalla ohjelmalla, vaikka muutama parannusehdotus kyllä kävi mielessä. Välillä meinasi olla hankalaa täyttää kirjaa, kun huomasin, että olen ottanut kauhean vähän kuvia ihmisistä. Pääasiassa kun tulee napsittua vain blogikuvia, ja niissä harvemmin ihmisiä näkyy. Lisäsin kuitenkin kirjaan myös esimerkiksi ruokakuvia, sillä kauniiden annosten lisäksi on hyvä ruoka suuri osa arkeamme. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti