sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Namina - pala Aasiaa meille kaikille



Tässä taannoin saimme miehen kanssa mahdollisuuden nauttia mahtavasta hemmotteluiltapäivästä. Namina wellness spa on Helsingissä toimiva ensiluokkainen hyvinvointihoitola, joka tarjoaa perinteisiä aasialaisia hoitoja. Tarkoituksena on, että asiakas saa kokonaisvaltaisen hyvän olon elämyksen niin tuoksuineen kuin äänineenkin, ja näin ollen toimipisteetkin on sisustettu harmonisesti ja paikanpäällä vallitsee täydellinen rauha. Naminan osaava henkilökunta tuli tekemään meille rentouttavia hoitoja ihan kotiin asti, sillä näin se oli meille helpompi. Kädenkäänteessä olohuoneemme muuttui tunnelmalliseksi hoitohuoneeksi ja hetken olin jossain muualla kuin omassa kodissani. 

Minulle tehtiin kasvohoito sekä päähieronta ja mies sai jalka-ja hartiahieronnan. Hartiahieronnassa käytettiin höyrytettyjä lämpimiä yrttinyyttejä, jotka edesauttavat pintaverenkiertoa ja rentouttavat jumissa olevia lihaksia. Niska- ja hartia-alueen hieronnalla pyritään lievitettämään esimerkiksi stressin tai kroonisen kivun aiheuttamaa lihasjännitystä, ja lämpimän yrttikääreen aromaattiset yrtit hellivät ja virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin.





Kasvohoitooni sisältyi Naminan kahvikuorinta, kookos-jogurttinaamio sekä joconut-öljyllä tehostettu kasvohieronta. Hoitoon käytetyt tuotteet olivat miellyttävän tuntuisia eikä liian voimakkaan tuoksuisia. Viilentävän jogurttinaamion jälkeen lämmin pyyhe tuntui mahtavalta ja jälkeenpäin iho oli pehmeä kuin vauvan pylly. Naamion vaikuttaessa pään ja niskan aluetta hoidettiin mukavalla hieronnalla ja hellästi akupisteitä painelemalla. Hoitojen aikana oli mahdollista nauttia thaimaalaista teetä, ja lopuksi saimme Naminan omaan tuotesarjaan kuuluvia tuotteita myös kotikäyttöön. 

Suosittelen kyllä Naminaa kaikille hemmottelua ja rentoutusta tarvitseville - voit varata ajan itsellesi tai ostaa lahjakortin vaikkapa ystävälle, äidille tai puolisolle. Tarkemmat tiedot hoidoista ja hinnoista löydät Namina wellness span sivuilta. Hoitoja löytyy niin herkempään kuin vaativampaankin makuun ja palvelu mukautuu hyvin jokaisen tarpeeseen. Tämä on myös hyvä mahdollisuus viettää laatuaikaa kumppanin kanssa tai ottaa ihan vain aikaa itselle, hemmoitella esimerkiksi hermoilevaa morsianta tai odottavaa äitiä. Parasta Naminassa on se, että se on meille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti