maanantai 22. huhtikuuta 2019

Dress like Carrie



Tänään minuun iski pienoinen paniikki. Tajusin nimittäin, että ensi viikolla on vappu ja sen jälkeen on vain 25 päivää juhliini! Aivan käsittämätöntä. Ja paniikin minussa aiheutti pukuni - tai ennemminkin sen puute. Alan pian repiä hiuksia päästäni, kun sopivaa pukua ei tunnu löytyvän ja kohta aika loppuu kesken. 

Haluan puvun, joka sopii teemaan, ja huokuu Carrien tyyliä. Siinä pitää olla kimallusta tai tylliä tai pitsiä tai vaikka niitä kaikkia, kunhan se on WAU. Haluan puvun, jossa kokisin kerrankin olevani kaunis, mutta kaikissa tuntuu olevan jokin ongelma - lähinnä liian kallis hinta tai liian pienet koot. Olen kolunnut nettikauppoja läpi tammikuusta asti, ja tässä on viisi suosikkiani. Ylhäällä on mieluisin ja siitä alaspäin paremmuusjärjestyksessä. Tuo ylimmäinen on mielestäni tyrmäävän kaunis, mutta en tiedä näyttäisikö se noin kauniilta istuessa. Tuo helma on ihana, ja liehuu käveltäessä, mutta kaikki vaatteet eivät näytä samalta istuen. Tämä sama ongelma minulla oli aikoinaan hääpuvunkin kohdalla. 

Korut, kengät ja muut somisteet voin valita vasta mekon löydyttyä, vaikka toki joku ajatus niistäkin on jo. Tällä viikolla yritän etsiä vielä Helsingin läpikotaisin ja sen jälkeen on vain toivottava, että joku näistä nettikaupan luomuksista sopisi päälle. Haluan vain löytää illan kauneimman puvun! 






Kuvat Zalandon ja Bubbleroomin sivuilta. 

5 kommenttia:

  1. Eka mekko on ihan mieletön. Siinä on pitkä helma, joten uskon sen olevan näyttävä myös istuessa. ❤

    VastaaPoista
  2. Onpa ihania mekkoja! Nään jo silmissäni Carrien väripilkut ja tullin ❤️

    VastaaPoista
  3. Moikka, mulla on toi ylin mekko, siinä on reilusti kangasta ja se on semmoista hohtavaa kuten kuvassa, joten voin suositella sitä! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania pukuja! Valinnan vaikeus on sinulla edessä. Minusta tuo Riri Midi on upea.
    Onnistuneita valintoja!

    VastaaPoista
  5. Kauniita nuo kaikki, mut etenkin kolmas! Oi kun oiskin ihanaa kun olis jotkut juhlat tiedossa kesällä. Itellä vaan synttäripartyt vol2 mut nekin mökillä joten mekko ei ehkä oikea vaate :)

    VastaaPoista