keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Sisustushommia



Nyt kun juhlat on ohi, on minulla ollut aikaa keskittyä taas kaikkeen muuhun. Innostuin esimerkiksi vähän sisustushommista ja uudistin hieman makuuhuonetta. Vuosi sitten uudistin sitä vähän enemmän, mutta nyt tuo yöpöytä alkoi häiritsemään. Vähitellen siihen tuli enenmmän ja enemmän valokuvia, ja lopulta se oli aivan liian tunkkainen ja äärimmäisen ärsyttävä siivottava. Siispä päätin mennä trendin mukana ja kasasin kotiimme ensimmäisen taulukollaasin.

Clas Ohlsonilta sai käteviä tarroja kiinnitystä varten, niin ei tarvinnut alkaa tekemään reikiä seinään. Näin alkuun kiinnitin vain jo olemassa olevat valokuvat, mutta ajattelin kyllä vielä hieman kasvattaa taulukokoelmaani. Kaikki kuvat ei ehkä ole aivan viivasuorassa, mutta vatupassia ei nyt ollut saatavilla, joten olkoon menneeksi. Nyt pöytä on kuitenkin helpompi pitää pölyttömänä ilman, että tarvitsee liikutella miljoonaa asiaa ja mielestäni tuo myös näyttää kivalle.

Lisäksi stailasin ihan vähän meidän eteistä. Kiinnitin juhlia varten askarrellut katukyltit välioveen, joten nyt meillä on melkein New Yok eteisessä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti