Jos kahvihammasta kolottaa ja ulkona on helle, ei kuuma kupillinen tuota mustaa lientä ole se kaikkein houkuttelevin ajatus. Kotimme on näin kesäisin järjettömän kuuma eikä näin ollen aamukahvi ole ollut oikein menestys viime päivinä.
Ilman kahvia ei kuitenkaa voi olla, joten tilanne oli jotenkin ratkaistava. Valmistimme jääkahvia ja parin kerran jälkeen siitä tuli juuri oikeanlaista. Avainsana ehkä on, että tekee kahvin edellisenä iltana.
Kahvin, maidon ja sokerin oikea suhde piti myös löytää. Lopulta pääsimme jääkahvin sielunelämästä selvyyteen ja aamukahvista pystyy taas nauttimaan.
Jos sinullakin on kuuma, voit viilentää ja piristää itseäsi seuraavanlaisesti:
tarvitset kolme desiä espressoa, kolme desiä maitoa ja neljä teelusikallista sokeria. Sekoita sokeri kuumaan kahviin, lisää maito ja laita yöksi jääkaappiin. Tarjoile jääpalojen kera ja valmista illalla uusi kahvi huomiselle.
tarvitset kolme desiä espressoa, kolme desiä maitoa ja neljä teelusikallista sokeria. Sekoita sokeri kuumaan kahviin, lisää maito ja laita yöksi jääkaappiin. Tarjoile jääpalojen kera ja valmista illalla uusi kahvi huomiselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti