perjantai 10. heinäkuuta 2015

Lomalla viimeinkin



Meillä oli eilen hyvin jännittävä kesälomareissu. Lomamme kesti alle vuorokauden ja sijoittui tällä kertaa Lappeenrantaan. Ihan näin vinkkinä; reissaaminen kannattaa unohtaa, jos aiot lähteä matkaan puolen tunnin yöunilla, oltuasi ensin yön päivystyksessä selittämättömien kipujen vuoksi. Lähtökohtaisesti väsyttää jo aivan liian paljon. 

Kun pääsimme perille, kävimme lunastamassa liput kesäteatteriin. Odotin sitä innoissani, mutta valitettavasti se osoittautui todella surkeaksi ja näin ollen lähdimme näytöksestä väliajalla. En ole ikinä ennen tehnyt noin, mutta se nyt vaan oli niin huono. 

Ja kun olit suunnitellut viettäväsi aikaa kesäteatterissa ja ravintolassakin oikein pidemmän kaavan mukaan, tulee eteen ajankäytöllisiä ongelmia kun kumpikaan suunnitelluista ei toteudu. Mies täytti vatsansa ennen teatteriesitystä vety-lihapiirakalla ja minulle ei ruoka maistunut, joten se siitä ravintolaillasta.

Siispä mitä voi tehdä vieraassa kaupungissa, epävakaassa säässä ja umpiväsyneenä? Tietenkin nukkua juna-asemalla! Mahtavaa ajanvietettä. Lisäksi voi myös hengailla erinäköisissä kahviloissa lataamassa pyörätuolia.

Kun vihdoin pääsimme takaisin Helsinkiin, ei ennakkoon varattu kyyti saapunutkaan paikalle ja piti vielä alkaa busseilla seikkailemaan. Jossain vaiheessa kuitenkin pääsimme kotiovesta sisään ja suorinta tietä sänkyyn. Takana ehkä huonoin lomareissu ikinä. 

Niin huono, että se ei edes naurattanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti