torstai 30. toukokuuta 2019

Come on, Barbie, let's go party!




No niin, nyt on aika paneutua viime viikonlopun juhlahumuun. Kaikki meni oikein kivasti, paremmin kuin uskoinkaan, vaikka osa vieraista perui tulonsa jo juhlien alettua. Ihan hyvä porukka saatiin kuitenkin paikalle, ja eihän niistä nyt mitkään megabileet tullut, mutta yhtään ei harmita, että ne järjestin. Sen rahan olisi toki voinut käyttää monella muullakin tapaa, mutta en tiedä kuinka moni asia olisi tuonut enemmän iloa kuin hyvät juhlat?

Ideanani oli alusta alkaen, että tilaisuus on hieman cocktailjuhliin suuntautuva, niin kuin Sinkkuelämää sarjassakin. Carrie käy ystäviensä kanssa usein erilaisissa cocktailtilaisuuksissa, joissa tarjolla on kuohujuomaa ja pieniä syötäviä. Ravintolalle tämä onneksi kävi mainiosti ja näin ollen ruokapuoli koostui ihanista pikkusyötävistä. Pöydässä oli minihamppareita, mozzarella-tomaattitikkuja, oliivi-manchego kulhoja, pikku pizzoja, tahmeita kanavartaita, minibrownieita sekä minijuustokakkuja. Lopuillaksi olin varannut vielä hodaribuffetin, sillä tiedän jo, että yleensä muutaman drinkin jälkeen maistuu suolainen syötävä. Tarjoilut saivat kehuja eikä syyttä, sillä kaikki oli äärettömän herkullista. Ehdoton lempparini oli minipizzat, juustokakku ja oliivikipoista kävin napsimassa pelkkiä juustoja. Olinhan päivänsankari, niin sain tehdä poikkeusjuttuja. 





Tilan koristelut pysyi melko maltillisina, mikä on hieman outoa minut tuntien. Budjetissa tuli kuitenkin raja vastaan, ja ravintola oli itsessään jo niin kiva, ettei sitä oikeastaan tarvinnut ihmeemmin koristella. Ilmapallot hain samana päivänä ja pakko sanoa, että 24 heliumpallon kuskaaminen julkisilla kulkuvälineillä oli vähintäänkin mielenkiintoista. Perille päästyämme ne olikin sitten sen verran solmussa, että saimme unohtaa kolme nättiä asetelmaa ja tyytyä yhteen megaisoon rykelmään. 

Askartelemani kyltit sopivat hyvin teemaan ja täydensivät kokonaisuutta. Miehen kanssa käytiin pienimuotoista väittelyä niiden asettelusta, mutta lopulta minä päätin. Tietysti. Kolmantena koriste-elementtinä toimi askartelemani taulut buffetpöydällä. Iltaa varten kustomoitu cocktaillista ja kehoitus tanssia pöydillä kullan sävyissä tähdittivät pöytää. Coctaillistan idean bongasin talvella jostain netistä ja siinä siis on jokaiselle sarjan päähenkilölle niin sanotusti oma drinkki. Toki baarista sai tilata mitä vain, mutta halusin tämän silti toteuttaa. Ja itse nautiskelin tottakai pelkkiä cosmopolitaneja koko illan... 










Koko illan olin 110 prosenttisen tyytyväinen valitsemaani juhlapaikkaan, sen henkilökuntaan ja tarjoiluihin. Kaikki ideat oli toteutettavissa, pöytiä sai siirrellä niin kuin halusi ja baari toimi moitteettomasti. Jos joskus vielä täytyy jotkut juhlat järjestää, niin aion kyllä kääntyä Southparkin puoleen. On ilo saada rahalle kunnon vastinetta. Iltaan ei sinänsä sisältynyt mitään erityisempiä ohjelmanumeroita, vaan halusin vain, että ihmiset viihtyvät. Kaukaa tulleet joutuivat lähtemään ajoissa, mutta kyllä muutama oli ihan tappiin asti. Tanssilattia ei ollut niin suosittu kuin olin ajatellut, mutta ehkä kaverini tokaisu piti paikkansa - me kaikki olemme jo niin vanhoja!

4 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella bileet ovat olleet aivan loistavat! Paljon onnea <3

    VastaaPoista
  2. On ollut kyllä upean näköiset juhlat, todella kaunista <3 Onnittelut vielä <3

    VastaaPoista
  3. Näyttää ihan todella kivalle kaikki laittamiset! Onnea vielä, oli varmasti mahtavat pippalot!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana teema ja tarjoilut. Kaikki näyttivät niin iloisilta, joten juhlat olivat varmasti menestys! Onnea vielä!

    VastaaPoista