keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Puiston kainalossa



Kävin tänään lounaalla ravintola Southparkissa eli samassa paikassa missä 30v juhliani vietetään muutaman viikon päästä. Menin lounaalle ihan tarkoituksella, että saan vihdoin esiteltyä juhlapaikan myös teille ja samalla sovittua viimeisistä yksityiskohdista. 

Ravintola Southpark on moderni ja melko intiimi lounasravintola, jota saa vuokata myös yksityistilaisuuksiin. Kuulin tästä paikasta ihan sattumalta kaverin siskolta ja ihastuin oitis. Kävin talvella jo paikanpäällä puhumassa juhlista, mutta näin keväällä paikka oli vielä kauniimpi, kun maisema aukeaa vihreään puistoon. Paikka sijaitsee siis aivan Sinebrychoffin puiston kainalossa ja ravintolan terassi on puistoon päin. Mahtavaa!







Ensikertaa käydessäni tykästyin paikan kokoon ja henkilökuntaan - tila on juuri sopivan kokoinen juhlilleni, valoisan avara ja olen saanut vain hyvää palvelua. Kaikki mitä olen halunnut tai toivonut on toteutettu tavalla tai toisella. Pääsen juhlapäivänä koristelemaan ravintolaa hieman teemaan sopivaksi ja keskeltä siirretään pöytiä pois, jotta saadaan tilaa tanssilattialle. Nämähän kun eivät ole mitkään pönötyskekkerit vaan vuosisadan bileet! 

Juhlien järjestäminen Southparkin kanssa on ollut helppoa myös siksi, että he käytännössä hoitavat kaiken paitsi koristelun. Minun ei siis tarvitse erikseen huolehtia cateringistä tai juomapuolesta, ja musiikkiakin saadaan soittaa juuri niin kuin haluamme. Minua hieman kyllä harmittaa, että aika moni kutsutuista on jo perunut tulonsa, mutta ehkä tässä kohtaa pitää vain luottaa vanhaan sanontaan - väki vähenee ja pidot paranee! 




4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen paikka! Toivottavasti sinulla on mahtavat juhlat! :)

    VastaaPoista
  2. Kivan oloinen paikka! :) Piti ihan googlesta etsiä, missä tällainen paikka sijaitsee! :)

    VastaaPoista
  3. Tuttu paikka! Asun itse ihan tuon puiston vieressä jo olen käynyt monesti. Sinulle tulee mahtavat juhlat tuolla!

    VastaaPoista
  4. Kivannäköinen paikka! Tuli tästä postauksesta intoa järjestää juhlat :D harmi, että synttärini on vasta syksyllä!

    VastaaPoista