tiistai 28. marraskuuta 2017

Mitä oikein tilasinkaan
Viime kuussa järjestämieni Tupperware kutsujen sato saapui viimein. Ihan en uskonut kaikkea mitä kutsuilla sanottiin, mutta kyllä niistä aika moni asia sittenkin piti paikkansa. Esimerkiksi tuo Tupperwaren CheeSmart -juustokupu lupasi pitää kaikki voimakkaan hajuiset tuoksut sisällään, mutta olin kovin epäileväinen. Totta se kuitenkin oli - juusto ei kuivu eikä voimakkaammankaan juuston hajut leviä koko jääkaappiin. Mahtavaa!

Vihannessäilytyslaatikosta en osaa oikein vielä sanoa mitään, sillä sen käyttämistä pitää ehkä testata hieman pidempään. VentSmart -rasian pitäisi kuitenkin säilyttää vihannekset ja hedelmät parempina kannessa olevan venttiilin avulla, joka säätelee hapen määrää laatikossa. Kannessa on eri säätöjä eri vihanneksille ja meille ostinkin tämän pienimmän koon lähinnä kurkun vuoksi. Aika usein pehmenneen kurkun puolikkaan saa heittää roskiin, niin jos se nyt säilyisi vähän paremmin.

Ihan paras juttu mielestäni oli kuitenkin nuo leipomistarvikkeet. Suurimman osan jätin tilaamatta, mutta valikoin nämä parhaat päältä. Sain viimein kauan kaipaamani donitsivuoan ja aivan mahtavan kakkukuvun. Kun sitä esiteltiin, että mihin kaikkeen se muokkautuu, niin oli aivan myyty. Siitä saa tuplasti korkeamman mahtikakkuja varten ja siihen on ostettavissa vielä lisäosa,jolla leivoksia saa kahteen kerrokseen. Ihan superia! Aina on hankalaa miettiä, että miten kakkuja tai cupcakeja kuljettaa paikasta toiseen, niin nyt on sekin ratkaistu. 

Keväällä olisi sitten tiedossa uudet kutsut, katsotaan mihin kaikkeen silloin hurahdan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti