torstai 6. toukokuuta 2021

Pari nokaretta maapähkinävoita

 
Sovelsin vähän tuota edelliskerran kaurapuurokakkua ja tein siitä herkullisen välipalan. Valmistin hieman pienemmän annoksen, josta tuli juuri sopivasti kaksi tuollaista sydänvuokaa.

Tähän käytin vain yhden banaanin, ja kaikkea muuta laitoin vähän tuntuman mukaan. Jogurttia, yksi muna, kaurahiutaleita, leivinjauhetta ja vaniljasokeria. Kaikki sekaisin ja kulhoihin. Pinnalle pari nokaretta maapähkinävoita ja rouhittua suklaata, ei voi mennä pieleen.

Eikä mennytkäään. Tämä oli erittäin mehevä ja sopii hyvin vaikka brunssille herkuksi. Maapähkinävoita ja suklaata tosin olisi voinut laittaa vähän myös vuokien pohjalle, sillä ne eivät uponneetkaan taikinan joukkoon aivan niin kuin ajattelin. Mutta törkeän hyvää siitä huolimatta - jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti