torstai 7. tammikuuta 2016

Rentouttavaako?



Meillä kuluu useasti päivät ja illat, varsinkin näin talviaikaan, pelaillessa erinäköisiä lauta- tai korttipelejä. Esimerkiksi Menolippu, Carcassonne, Scrabble ja Uno ovat hyvinkin suosittuja, joidenkin mielestä välillä jopa hieman loppuun kulutettuja.

Nyt olemme kuitenkin löytäneet uuden virikkeen pelien ohelle. Ostin nimittäin miehelle joululahjaksi aikuisille tarkoitetun värityskirjan, sillä hän kovasti sellaisesta haaveili. Kirja on täynnä erilaisia pieniä kiehkuroita ja kiemuroita, joten värittäessä kuluu hyvin tovi jos toinenkin. Muutaman päivän katselin värittelyä ja lopulta marssin kirjakauppaan ostamaan kirjasen itsellenikin. Tosin sellaisen jossa on hieman vähemmän kiemuroita, sillä kärsivällisyyteni ei todellakaan kestäsi pienen pientä tuhertamista. Minulla on siis kukkia, miehellä kelttiläisiä kuvioita. Pidin jo lapsena värittelystä, ja näemmä pidän edelleen.

Tämän pitäisi kuulemma olla myös jotenkin rentouttavaa puuhastelua, mutta itse en ainakaan ota kovinkaan rennosti, jos joku vaikkapa heilauttaa pöytää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti