keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pöllö, pöllömpi, pöllöin




Kevät kiirehtii jo luoksemme ja aurinkokin on herännyt. Pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettimään kevätkylvöjä parvekkeelle, mutta ensin on tärkeämmän asian vuoro.

Kaverini saa kesällä esikoisensa ja minä sain kunnian olla osallisena vauvakutsujen järjestämiseen. Sisäinen vauvaintoilijani kiljuu riemusta! Juhlat eivät tule odottavalle äidille yllätyksenä vaan suunnittelemme pippalot yhdessätuumin. Aloitimme juhlien suunnittelun ja järjestämisen tietenkin kutsujen askartelulla. Kyselin onko juhlille jokin haluttu teema tai väri ja kun sain vapaat kädet, suuntasin askartelukauppaan. Hieman meinasi jo hiki nousta pintaan kun koko kaupassa oli vain yhtä vauva-aiheista korttipaperia, mutta sitten eteeni tupsahti leimasinhylly ja savottani helpottui huomattavasti. 

Valitsin siis sinisävyisiä kartonkeja ja kuviopapereita sekä suloisen pöllöleimasimen. En halunnut mitään yli-imeliä vauvanjalan jälkiä tai ilmapalloja, vaan mielestäni nuo sympaattiset pöllöt kuvastavat tilanetta todella hyvin; isi, äiti ja pikku vauvahan ne siinä oksalla nököttää. Korttiaskartelussa käytän aina liiman sijasta kaksipuolisia tarroja, jotka on tarkoitettu valokuva-albumeihin. Näin kortit eivät sotkeudu liimasta, kartonki ei kipristele eikä tarvitse odottaa korttien kuivumista.

Viimeistelin kortit pitsinauhalla ja kultaisella kutsu -tekstitarralla. Kirjekuoriin liimasin pienet pöllötarrat ja nyt kutsut vain odottavat postitusta :)

2 kommenttia: