torstai 21. heinäkuuta 2016

Grilliahven


Kalansyönti on itselläni jäänyt hyvin vähälle, kun sappi ei siitä liiemmin piittaa. Tuossa taannoin söin kuitenkin hieman ahventa ja sappi oli aivan vaiti, joten päätin rohkaistua ja yrittää uudelleen. Tänään kävimme äidin kanssa kesätorilla ja kalakauppiaalla oli iloksemme vielä neljä ahventa jäljellä. Aivan mahtavaa! 

Ahven on hyvin mieto, eikä siksi vaadi liiemmin mausteita. Muuten kalan herkullinen maku peittyy ja tarkoitushan on nimenomaan nautiskella siitä. Ehdottomasti parasta on kun laittaa ahvenen sisään vain hieman merisuolaa, sitruunaviipaleen sekä tilliä. Sitten koko komeus kääritään folionyyttiin ja annetaan paistua grillissä. 

Parasta kesäruokaa, suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti