lauantai 6. elokuuta 2016

Kala kakussa


Tänään vietettiin kaverin synttäreitä. Kysyin, voisinko leipoa jotain, ja toiveena oli jotakin suolaista. Piirakka tuntui jotenkin tylsältä, niin päädyin jälleen voileipäkakkuun. Kokeilin kesällä syödä hieman joitakin kaloja ja tulokset olivat oikein positiivisia, joten päätin tehdä tälläerää kalakakun.

Täytteeksi laitoin tonnikalaa, keitettyä kananmunaa, kurkkua sekä ruohosipulin makuista tuorejuusto-kermaviiliseosta, joka oli maustettu suolalla, pippurilla, tillillä ja sitruunalla. Sillä myös kuorrutin kakun ja koristelu oli tällä kertaa varsin pelkistetty - vain hakattua tilliä ja ruohosipulia. 

En ole oikein koskaan ollut suolaisten kakkujen ylin ystävä ja nyt taidan tietää mistä se johtuu. Majoneesista. Tällä kertaa en laittanut pisaraakaan majoneesia ja maku oli heti tuhat kertaa parempi. Siinä majoneesissa taitaa olla syy miksen pidä italian salaatistakaan. 

Kakku sai paljon kiitosta osakseen, vaan mitäköhän keksin ensi vuonna kun kaveri täyttää pyöreitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti