tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kello viiden iltapäivätee
Kävin tässä taannoin kaverin kanssa ylellisellä iltapäiväteellä. Se on ihana keino hemmotella itseä tai ystävää, ja hyvä tapa viettää laatuaikaa vailla huolen häivää. Me nautiskelimme iltapäiväteemme brasserie Kämpissä, jossa tunnelma ja palvelu on jo puoli ruokaa. Iltapäiväteellä voit hetken kuvitella olevasi Pariisissa, Lontoossa tai missä nyt ikinä haluaisitkaan olla. 

Iltapäivätee tai perinteisemmin kello viiden tee on englantilaista alkuperää. Se on lounaan ja illallisen väliin ajoittuva hetki, jolloin nautitaan pieniä suolaisia sekä makeita suupaloja teekupposen äärellä. Brasserie Kämpin teekonseptiin kuuluu kolmikerrosvadillinen pikku herkkuja sekä kattava teelista. Tee tarjoillaan ihanissa teräspannuissa ja sitä saa tilata lisää niin paljon kuin huvittaa. Olen kerran aiemmin käynyt Kämpin teellä, mutta vasta nyt minulle selvisi, että voit ottaa vaikka joka suupalalle eri teelaatua. Aika ylellistä.

Teen kanssa tarjoiltavat herkkupalat kutkuttavat kieltä juuri mukavasti ja saavat jaksamaan sinne illalliseen asti. Tarjottavista löytyi niin sandwichejä, skonsseja kuin juustojakin. Skonssien väliin saa laittaa marjahilloja ja kermavaahtoa, sekä teen seuraksi jaetaan pienet hunapurkit. Kaikki on asteltu ja katettu niin kauniisti, että kyllä siinä sielu lepää. 

Tämä on hyvä keino ottaa hieman aikaa itselleen kiireisen arjen keskellä. Ota mukaan vaikka hyvä kirja tai järjestä romanttiset iltapäivätreffit puolison kanssa. Miten vain itse haluat, kunhan muistat nauttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti