maanantai 18. helmikuuta 2019

Dresscode: fabulous!


Kun kerran järjestän kunnon juhlat, niin halusin lähettää myös ihan oikeat kutsut. Facebookhan olisi nykypäivää, mutta oikea, pahvinen kutsu tuntuu jotenkin henkilökohtaisemmalta. Kutsut ovat kokonaisuudessaan miehen käsialaa, sillä oma kärsivällisyyteni ei riittänyt. Olin vain kertomassa mitä ja miten, ja hän sitten toteutti visioni. 

Kutsuja yritettiin väkertää alkuun vaikka millä ohjelmalla, mutta ongelmaksi koitui joka kohdassa niiden printtaus. Ihan aluksi selasin tietysti läpi Ifolorin ja muiden kuvapalvelujen valmiit pohjat, mutta mikään ei kolahtanut. Jossain epätoivon vaiheessa, kun olin jo luovuttamassa kutsujen suhteen, muistin nähneeni jollakin sivulla tekstin "etkö löydä etsimääsi?". Ja kas, siinä oli vastaus kaikkeen. Vistaprintin sivuilla sai luotua juuri sellaisen kutsun kuin itse halusi ja lopputuloksen sai tilattua suoraan kotiin. 



Tyhjä pohja antoi mahdollisuuden säädellä värejä ja fontteja, ja lisäksi päälle pystyi lisäämään kuvatiedostoja. Esimerkiksi tuo kaupunkisiluetti - joka oli pakko saada - on piirretty koneella ja liitetty tuohon mallin päälle. Halusin, että teksti on sinkkuelämämäinen ja juuri siksi kaikki on englanniksi. Värimaailmaltaan ja muutenkin olemukseltaan kutsu henkii ensimmäisen Sex and the City leffan kansikuvaa. Pinkki kaupunkisiluetti ja fonttiväri toistuu kutsun kummallakin puolella, ja kutsun takaa löytyy vain paikka, aika sekä tietysti se tärkein eli pukukoodi. Pidimme tarkoituksella höpötykset lyhyinä ja ytimekkäinä, jotta linja pysyy selkeänä. Tuosta valokuvasta sumensin päivämäärän pois, etten saa kutsumattomia vieraita julkaisemalla kutsua koko kansan nähtäväksi. 

Kutsut saapuivat loppuviikolla ja sain suurimman osan niistä jo postitettuakin. Ne ovat juuri sellaiset kuin halusinkin, eli selkeät, kauniit ja täydellisesti teemaan sopivat. Kirjekuoret saivat vielä loppusilauksen kultasesta kangasnauhasta, kun en kerran kultaisia kirjekuoria mistään löytänyt. Yhteensä kutsuja lähti maailmalle n. 25 kappaletta ja nyt sitten vain odotellaan löytävätkö ne perille!


3 kommenttia:

  1. Onpa mielettömän kauniit kutsut! Jään mielenkiinnolla odottamaan, millaiset juhlat sulle tulee - jos samalla linjalla jatkuu, niin takuulla ihanan fabulous & ikimuistoiset! <3

    VastaaPoista
  2. Mahtavat kutsut! Mielenkiinnolla odotan millaiset bileet olivat :)

    VastaaPoista