torstai 10. elokuuta 2023

Tuulinen kesäpäivä


Vaikka tuntuu, että kesä on takana päin, niin palataan kuitenkin hetkeksi yhteen kesän suosikkiasuun. Olen farkkuihminen henkeen ja vereen, ja kun löydän hyvät farkut, niin pidän niistä hyvää huolta. Nämäkin kyseiset farkut ovat olleet minulla varmaan 6 vuotta eikä niissä ole vielä mitään vikaa. Housujen pitää mielellään olla aina pillit, paitsi olohousujen, ja joustavat. En kestä epämukavia, joustamattomia housuja.

Tämän paidan sen sijaan löysin kesän alussa Moody Mondayn pop-up kirppikseltä. Kaupasta en olisi tätä ostanut, koska tuo väri ja kimallus oli aika iso riski, mutta kirpputorihinnalla se kannatti. Paita oli alunperin kauluspaita, mutta poistin siitä kauluksen. Olen ennenkin todennut, että kauluspaidat näyttää päälläni sellaiselta dracula-kauluksilta, eli ne eivät juuri imartele minua. Onneksi osaan muokata vaatteita tarpeen tullen ja näin sain tästä juuri täydellisen itselleni!


Pinkki glitterpaita ei ole ehkä se kaikista käytännöllisin vaate, mutta toisaalta, miksi arkisin pitäisi pukeutua vain mustaan tai harmaaseen. Aion nauttia tästä ihanuudesta ihan tavallisina päivinä ja pinkki paita piristää varmasti myös synkkiä talvipäiviä. Tähän asuun sopi hyvin viime syksynä ostetut pitsitossut sekä samaiselta alkukesän kirpputorilta löytynyt Betsey Johnssonin laukku. Täydellinen tuulisen kesäpäivän asu!

farkut - H&M
paita - Shein (Moody Monday - kirpputori) 
kengät - Anna Field
laukku - Betsey Johnsson (kirppis)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti