sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

Kirppistelyä


Tämä viikonloppu on ollut oikea kirppistelyviikonloppu! Perjantaina kävin Helsingin Vallilassa kirpputori Bellassa ja tänään pyörähdin Moody Mondayn pop-up kirppiksellä Jätkäsaaressa.

Olen käynyt Bella-kirppiksellä joskus silloin kun se vielä oli Vantaan Myyrmäessä. Bella on ihanan iso ja monipuolinen, sillä joskus tuntuu, että kirpputorit on suunnattu vain lähinnä lasten vaatteille ja leluille. 

Itse kiertelen kirpputoreja enemmän astioiden takia, sillä rakastan vanhoja astoita ja esineitä. Löysinkin perjantaina ihanan punaisen emalikattilan sekä kultaisen valokuvakehyksen. Toivon, että se on nyt tarpeeksi pieni vaarin ja mummun hääkuvalle, sillä olen jo vuoden päivät metsästänyt siihen kuvaan sopivaa kehystä. 

Kattila päätyi parvekkeelle kukkien suojaruukuksi, mutta tiesin sen jos ostohetkellä, koska se oli sisältä melko kulunut. Tykkään kuitenkin käyttää vanhoja emaliastioita kasvien alustoina, niin tämä oli oikein hyvä löytö.
Tänään kävin pluskokoisille naisille suunnatulla kirpputorilla Helsingin Jätkäsaaressa. Moody Mondaylla on liikkeet Vallillassa sekä Kampissa, ja lisäksi tällainen viikonlopputapahtuma järjestetään aina silloin tällöin. Minun piti mennä jo edellisellä kerralla tuonne pop-uppiin, mutta en ehtinyt. Nyt onneksi pääsin, sillä tein kivoja löytöjä!

Moody Mondaysta tulee varmasti vakiokohteeni, sillä kovin harvoin löydän kirpputoreilta vaatteita juurikin kokojen vuoksi. On vapauttavaa kun valikoimassa on muutakin kuin koot xs tai s. Pinkki glitterpaita on siinä rajoilla, että onko se ihan minua, mutta päätin, että tänä kesänä olen sellainen ihminen joka voi käyttää räikeää ja kimaltavaa paitaa. Lisäksi löytyi hieman hillitympi tunika, sekä aivan syötävän suloinen Betsey Johnssonin laukku. Olen nyt kuukauden sisällä ostanut kolme uutta laukkua, mutta polustuksenani käytän sitä, että kaksi niistä on kirparilta.


1 kommentti:

  1. Vau, mahtava kattila! Ilmeisen hyvässä kunnossakin. Ihan tuli joku lämmin läikähdys lapsuudesta esiin.

    VastaaPoista