maanantai 30. lokakuuta 2023

Aloituspakkaus

 

Palataan vielä hetkeksi reilun viikon takaisiin I love me -messuihin. Siellä oli minusta tällä kertaa esillä todella paljon kaikkea kynsiin liittyvää, varsinkin geelilakkoja, tai sitten niihin vain kiinnitti nyt eri tavalla huomiota.

Minulla on ollut kaverilta jo yli vuoden lainassa hänen uv-uuninsa, mutta nyt vihdoin sain ostettua oman. Tai ostin siis tuon Dependin aloituspakkauksen, jossa uuni tuli mukana. Olin positiivisesti yllättynyt tästä tuotesarjasta, sillä pakko myöntää, että minulla oli omat epäilykseni. Tuotteet kuitenkin toimivat hyvin ja lopputulos oli täydellinen!

Aloituspakkauksen lisäksi ostin kaksi samaan sarjaan kuuluvaa geelilakkaa sekä poistoöljyn. Sain poistoöljyllä poistettua myös ammattilaisen tekemät geelit, mutta toki siihen tarvitsi useamman käsittelykerran. Toivon kuitenkin, että Dependin omat geelilakat lähtee vähän vaivattomammin.

Ostin geelilakat sävyissä Love yourself nro 1063 sekä In a gentle way nro 1073 eli haalean beigen sekä siihen sopivan glitterin. Tarkoituksenani oli laittaa glitteriä vain nimettömiin, mutta se näytti niin kivalle, että päädyin laittamaan sitä kaikkiin kynsiin. Nyt on ainakin tämän viikon risteilylle sopivat kynnet, mutta sen jälkeen pitäisi kyllä malttaa pitää taukoa geeleistä. Toki seuraavaksi on pikkujoulukausi ja sitten joulu, joten se voi olla aika mahdotonta, mutta kynteni ovat niin huonossa kunnossa, että niitä pitäisi hetki vahvistaa jollakin täsmähoidolla. Myös biotiini olisi varmasti hyvä lisä, mutta olen äärettömän huono syömään vitamiineja. 

Dependin pieni uv-uuni osoittutui erittäin näppäräksi ja tehokkaaksi. Jokaista kerrosta kovetettiin ohjeen mukaan 30 sekuntia, vaikka itse pidin päällylakkaa kyllä varmuuden vuoksi kokonaisen minuutin. Setti oli helppo ja nopea kotioloihin käytettäväksi, ja kynsistä tuli erittäin kiiltävät sekä vahvan tuntuiset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti