maanantai 29. huhtikuuta 2024

Koira puussa


Olemme päässeet Taiston kanssa taas kunnolla ulkoilun makuun, kun kevätkin alkaa vihdoin heräilemään. Talvella ulkoilu oli Taiston kanssa aikamoista taistelua, ja parhaimmillaan koira kulki ulos ja sisään sylissä. Laitoin tämän kaiken kuitenkin vain vanhuuden piikkiin, ja taisin olla oikeassa, sillä nyt ulkoilu taas maistuu. Yritän lähteä kiertelemään aina uusille reiteille, jotta alue tulisi kokonaisuudessaan tutuksi. Olen yrittänyt oppia luottamaan siihen, että löydän kyllä aina kotiin.

Mutta vaikka kuinka yritän, niin en vain pidä tästä asuinalueesta. Kaipaan meren kohinaa ja metsän rauhallisuutta. Yritän kuitenkin löytää täältä hyviä puolia, sillä uusi muutto ei tule ihan heti kyseeseen. Vaikka sen voin kyllä sanoa, että seuraavaa kymmentä vuotta en tule täällä asumaan. 

Keskitytään nyt kuitenkin niihin positiivisiin asioihin. Tällä alueella on paljon kivoja koirapuistoja ja ympäristö on esteetöntä. Täältä on hyvät yhteydet busseilla joka suuntaan ja kauppa on lähempänä kuin ennen. Asunto on ihana ja toimiva, ja rakastan koko asunnon levyistä parvekettani. Yritän keskittyä näihin asioihin, ja jättää meren kaipuun taka-alalle.

Täällä tosiaan on monia koirapuistoja, joissa käymme leikkimässä ja hassuttelemassa. Taiston lempipuuhaa on edelleen hiekan kaivaminen ja frisbeen perässä juokseminen. Uudessa lähipuistossa pääsee myös hyppäämään puuhun!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti