lauantai 30. joulukuuta 2017

Blogivuosi


 Näin vuoden vaihteen häämöttäessä ajattelin tehdä koosteen tämän vuoden suosituimmista jutuista. Ihan hauska itsekin katsoa mikä lukijoita on eniten kiinnostanut, ja toivottavasti onnistun ensi vuonnakin kutkuttamaan teitä jutuillani!

Lukijamäärien perusteella ehdottomasti paras juttu tänä vuonna oli Rio Ohoi! Siinä tutustutin teidät Helsingin Roihuvuoressa sijaitsevaan sympaattiseen kahvilaan.

Toiseksi ulottui Liikkuvaisen pikkukoiran vaatekaappi, jossa kurkistettiin Taiston vaatevalintoihin ja syksyn uutuuteen. Tuo Pomppa on muuten ollut todella hyvä jokapäiväisessä käytössä, joten suosittelen sitä kyllä kaikille takkia tarvitseville.

Kolmannelle sijalle kipusi Todella erilainen joulu, jossa paneuduin joulunviettoomme Tallinnassa. Matkaan mahtui niin naurua, ruokaähkyä kuin joulutunnelmaakin.

Neljänneksi suosituin oli Lapsen kokoinen aukko, jossa pohdin lapsettomuutta ja puhuin siitä ensi kertaa ääneen. Se oli melko vapauttavaa.

Viidentenä, mutta ei vähäisimpänä tulee Melkein hiukseton. Toukokuussa otin huiman askeleen ja vaihdoin pitkätukkaisesta lyhyeen!

Siltä näyttää blogin vuosi näin lyhykäisyydessään. Miltä haluaisit sen ensi vuonna näyttävän?

5 kommenttia:

 1. Hei. Ekaa kertaa kommentoin. Mutta, olen jo tovin seurannut blogiasi mielenkiinnolla. Erityisesti ruokapostaukset kiinnostavat. Ensi vuodeksi siis toivon etenkin eri maiden, tai muuten eri teemoilla, ruokapostauksia, tai muuten vaan teidän normaaleja "ruokaviikko" yms. juttuja. Ja kiinnostavia aina ovat "my day" -jutut ja myös "budjetti/mihin kulutan rahani" -postaukset, eli mihin menee rahaa ja kuinka paljon esim. viikossa.. ja myös ruokaostokset on aina mielenkiintoisia, eli mitä ostatte normaalisti + kuvat ostoksista. Toivottavasti en nyt kuulosta liian uteliaalta. :) ihanaa uutta vuotta 2018 teille! -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos toiveista! Ruokajuttuja tulee aivan varmasti ja budjettikin kuulostaa hyvälle idealle :)

   Poista
 2. Blogisi on kiva ja myönteinen. Jatka vaan samaan malliin. Ruokapostauksesi ovat olleet herkullisia. Hyvää uutta vuotta2018 sinulle1

  VastaaPoista
 3. Vuosi 2017 vaikuttaa oikein hyvälle. Ja anolta tulikin jo hyviä ehdotuksia :) Mukavaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa uutta vuotta! Teillä on ollut ihana joulu! Oliko se linna piparista?

  VastaaPoista