keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Vanhojen astioiden pelastus


Olen todella, todella monta vuotta haaveillut mosaiikkitarjottimesta. On vain tuntunut jotenkin turhalta ostaa uusi ja kallis tarjotin ihan vaan, että sen voi maalata ja täyttää laastilla. Nyt kuitenkin löysin kirpputorilta juuri sopivan, vanhan ja kuluneen tarjottimen vain kahdella eurolla! Se oli erittäin ruman värinen, joten aluksi laitoin siihen pari kerrosta valkoista maalia. Päätin myös, että tähän en osta yhtään mosaiikkipalaa, sillä minulla on kotona laatikollinen rikkoutuneita astioita. Ja kyllähän sieltä löytyi yhteensopivat sävyt kun aikansa penkoi ja vasaralla ne sai hyvään malliin eli pieneksi. Tämä on myös hyvä keino antaa lempiastioille uusi elämä eikä niitä tarvitse heittää turhaan roskiin.

Tein tästä tarkoituksella melko raikkaan sävyisen, jotta se sopisi parvekkeelle. Kesällä siihen on kiva asetella muutama ruukku ja syksyn tullen se sopii kynttilöille. Viime yönä kun ei meinannut uni tulla, niin aloin jo miettimään parvekkeen syysilmettä! Olen ehkä hieman asioiden edellä.

Tämä työ ei tosiaan tullut kalliiksi, sillä tarjotinta lukuunottamatta kaikki tarpeet oli jo olemassa. Siitä tuli juuri sellainen kuin haaveilinkin, tai oikeastaan vähän parempikin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti