sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Summa summarum


Kesä alkaa olemaan lopuillaan, sillä ensi viikolla alkaa elokuu ja minulla alkaa syksy. Rakastan syksyä niin järjettömästi, että heinäkuussa olen valmis sanomaan kesälle moimoi, ja siirtymään eteenpäin. Syksyn merkkejä on tuskin ilmoilla vielä hetkeen, mutta odottamisen voi ainakin aloittaa.

Ja kun kesä lähestyy loppuaan, on hyvä tehdä pieni summa summarum. Tämä on ollut paras kesä aikoihin ja melkeinpä voisi sanoa niin kuin eräässä mainoksessa - on ollut oikea kreisikesä. Toivon vain, että loppuvuosi on yhtä antoisa ja auvoinen. Vietin kuukauden verran vanhempieni luona maalla ja ilmat sallivat sielläkin. Otin aurinkoa, kävelin koiran kanssa maita ja mantuja, grillasin äidin kanssa ja kävin torilla. Muun ajan olla möllötin pihamaalla tai tv:n edessä, söin kesäherkkuja ja nukuin. Ahh, maailman rentouttavinta. Tämän kaiken lisäksi maalla on parasta, kun Taistokin saa viettää koiran elämää. Saa juoksennella pihalla vapaana ja kaivaa pellon laidalla sielunsa kyllyydestä. 


















Tänä kesänä innostuimme myös äidin kanssa oikein kunnolla grillailusta ja kokkasimme jopa kokonaisia aterioita ulkona. Oli niin hienot ilmat, että sisällä kauhan varressa oleminen ei oikein napannut. Oli siis täydellistä kokata puutarhapöydällä vihannespannuja, halsterikaloja, aasialaisia wokkeja ja paljon muuta. Olimme paljon kokeilevampia kuin yleensä, sillä ennen olemme grillanneet vain perus possupihvejä tai makkaraa. Ulkona kokkaamisen hyvää kokemusta tehosti vielä se, että vihanneksia saimme hakea suoraan äidin kasvimaalta ja kasvihuoneesta. Siellä kasvoi jos jonkinnäköistä herkkua ja satoakin tuli yllättävän hyvin. 










Lisäksi tämä kesä on ollut täynnä uusia kohtaamiaisia, naurua, iloa, virkistäviä ja kylmiä suihkuja, yöllisiä rantaseikkailuja, ystäviä, koirakavereita, terassi-iltoja ja paaaaaljon muuta. Tein myös jänniä juttuja, kuten esimerkiksi leikkasin hiukset hämmästyttävän lyhyeksi. Reilu vuosi sitten kun lyhensin tukan, niin vannoin, että sivusiiliä ei koskaan tule. Ja kuinka taas kävikään!

Mutta nyt, heihei kesä, nähdään ensi vuonna ja ollaan taas yhtä iloisia! 



3 kommenttia:

  1. Sulla on ollut kyllä kerta kaikkisen ihana kesä <3 Omalla kohdalla tuota lämpöä olisi saanut vaikka hieman vähemmän olla kun se on hieman menoja tuon pienen kanssa rajoittanut, mutta auringonpaisteesta olen kyllä nauttinut <3

    VastaaPoista
  2. Ootpas ehtinyt paljon! Ihanalta kuulostaa sun kesä :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapa ihanalta, mulle kelpaisi myös kuukausi maalla rentoutumassa :). Ihanaa syksyn odotusta!

    VastaaPoista