keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Habitare







Kävin tänään pyörähtämässä Helsingin Messukeskuksessa Habitare -messuilla. Tämä oli ensimmäinen kertani kyseisillä messuilla, ja kuten jo vähän ennakkoon arvelinkin, tämä ei ole tapahtuma minun makuuni. Annoin sille kuitenkin mahdollisuuden.

Habitaresta löydät kaikkea huonekaluihin, sisustukseen sekä suomalaiseen designiin liittyen. Tuoteryhmiin sisältyy mm. tekstiilit, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet, materiaalit ja tarvikkeet, sisustustuotteet, valaistus, taidekäsityö, koulutus, julkaisut ja palvelut. Messuilla esitellään myös nykymuotoilua sekä muotoilun klassikoita.

Minuun makuuni messuilla oli liikaa kaikkea uutudenkarheaa, yli hilseen menevää designia ja modernia tyyliä. Itse kun olen enemmän maalaisromantiikan ystävä, joten kaikki uusimmat muotoilut eivät kiinnosta. Kävinkin alueen melko nopeasti läpi, ja Kiertin bambuiset tiskirätit olivat ainut asia, mitä messuilta tarttui mukaan. Siellä täällä näin jotain kiinnostavia materiaaleja tai kuoseja, mutta eniten aikaa vietin varmaan Marimekon osastolla. Mutta jos sisustaminen ja uudet tuulet kiinnostavat, niin Habitare on pystyssä vielä sunnuntaihin asti. Ehkä se on sinun juttusi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti