torstai 4. lokakuuta 2018

Ei jatkoon


Aina aika ajoin keittiössä on oltava hieman luova ja keksittävä jotain uutta. Nyt kokeilin kanalasagnea texmex vivahduksella. Tacomausteinen kanalasagne on osunut silmiini useammastakin suunnasta, joten päätin tehdä siitä nyt omalaiseni version. Minulla on kanajauhelihaan hieman sellainen viha-rakkaus suhde; haluaisin tykätä siitä, mutta se on aina pahaa. Enkä perusta tätä mielipidettä nyt yhteen kertaan, vaan niitä kokeiluja on kyllä ollut. Päätin antaa vielä tämän mahdollisuuden, mutta sen jälkeen se on finito, caput. 



Käytin lasagneeni siis broilerin jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, tacomaustetta, salsaa, tomaattimurskaa, maissia sekä papuja tomaattikastikkeessa. Juustokastikkeeseen laitoin 3/4 osa paketillisen sulatejuustoa, maitoa, ison kourallisen cheddarjuustoraastetta ja ison kourallisen texmex juustoraastetta. Tuo texmex juustoraaste oli yllättävä löytö kauppareissulla, ja päätin sitä kokeilla. Se on siis sekoitus cheddarjuustoa ja mausteita, ja se olikin oikeastaan melko tulista. Kasasin lasagnen vuokaan ja ripottelin pinnalle loput juustoraasteesta. Paistoin sitä uunissa 175 asteessa n. 45 minuuttia, ja lopputuloksena oli ihanan pehmeä ja mehevä päivällinen. 

Tämä oli ihan hyvä kokonaisuus ja tätä oli kiva kokeilla, mutta ei kuitenkaan mene jatkoon. Pahaa tämä ei missään nimessä ollut, mutta mielummin pidän tacot ja lasagnet erillään. Ja se broilerin jauheliha - se ei vain sovi suuhuni. Tähän se piiloutui hyvin, mutta jatkossa syön broilerini mielummin jossain muussa muodossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti