maanantai 9. joulukuuta 2019

Joulukalenteri



Olin pari viikkoa äidillä ja sinä aikana tänne kotiin oli ilmestynyt varsinainen yllätys. Mies oli askarrellut minulle ihan omin pikku kätösin joulukalenterin! En voi oikein vieläkään uskoa sitä todeksi, vaikka joka aamu uusi luukku odottaakin avaamistaan. Mies ei ole koskaan aiemmin tehnyt mitään tällaista, joten onkohan tämä nyt jonkin uuden alku?

Kysyin mistä hän oli saanut idean, ja olin kuulemma maininnut nähtyäni sosiaalisessa mediassa kuinka muiden miehet tekee kalentereita. Sitten hän oli miettinyt, että no miksei itsekin voisi ja hyvä kun ajatteli, sillä minusta tuo on aivan ihana. En ymmärrä miten hän on jopa onnistunut tekemään siitä noin
minun näköisen - siinä ei ole liikaa koristeita ja se on tuollainen mukavan rustiikinen. Lisäksi tätä voi kierrättää eli voin vaikka ensi jouluna kasata tämän miehelle.

Luukuista on tähän mennessä paljastunut suklaata, pieni likööripullo, joulukoristeita, itsetehty sushilahjakortti ja lisää suklaata. Odotan innolla, mitä lopuista luukuista löytyy, mutta suurta hämmennystä aiheuttaa 24. luukun puuttuminen. Missäköhän se luuraa?

6 kommenttia:

  1. Miten ihanan huomaavaista! <3 Ja todella kaunis toteutus, jonka pinnasin Pinterest-tauluunikin sillä idea ja toteutus on erittäin hyviä :) Ihanan kotoisa ja lämmin blogikoti Sulla muuten, kiitos kun pääsin vierailulle <3 Ps. Jään innolla odottamaan 24-luukun mysteerin ratkeamista!

    VastaaPoista
  2. Mahtava yllätys! Ja tyylikäs toteutus!

    VastaaPoista
  3. Ihana mies sulla! Mun mies toi Fazerin joulukalenterin, vaikka ilmoitin etukäteen etten tarvitse kalenteria. No, hyvältähän ne suklaat on maistuneet ❤

    VastaaPoista