lauantai 4. syyskuuta 2021

Hääpäivädinner


Meillä oli 7. hääpäivä elokuun lopussa, mutta kumpaakaan ei inspiroinut viettää hääpäivää silloin. Tänään sitten tuntui siltä, joten otimme suunnaksi ravintolan, ja näin suomalaisen ruoan päivänä totesin, että miksei sitäkin voisi viettää ravintolassa ja tukea yrittäjätoimintaa. Lisäksi tiedustelin tarjoililjalta ruokalistan kotimaisuusastetta ja hän kertoi sen olevan lihojen osalta jopa 50%! 


Viikinkiravintola on yksi suosikeistani, emmekä olleet käyneet siellä aikoihin. Teemaravintoloita saisi mielestäni olla enemmänkin, sillä näissä saa niin paljon enemmän kuin vain illallisen. Haraldissa otamme yleensä alku- ja pääruokakilvet, joihin on kerätty monia erilaisia makuja. Näin saa nauttia tavallaan useammasta ruoasta eikä tarvitse valita vain yhtä. Lisäksi tunnelmaan kuuluu aina viikinkikypärä, viikinkien voimaolut sekä ruokailua siivittää tunnelmaan sopiva sisustus ja musiikki. 

Haraldissa pystyy suorittamaan myös viikinkikasteen, johon kuuluu hapatettua haita sekä vainojuomaa. Miehen piti suorittaa se tänään, mutta emme tienneet, että se tulisi tilata etukäteen. Se siirtyi siis ensi kertaan. 

Tunnelman lisäksi Haraldissa saa myös erinomaista ruokaa ja tulee maistettua erilaisia ruokia. Tänään esimerkiksi alkukilvellä oli karhusalamia ja joskus ennen olemme syöneet tuolla majavaa. Kerrassaan mainio ravintola kaikille tällaisille hupsuille eläytyjille ja elämysten etsijöille! 


5 kommenttia:

 1. Onnea hääpäivän johdosta! En olekkaan käynyt moneen vuoteen Haraldissa. Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
 2. Olen yhden kerran käynyt Turun Haraldissa ja oli kyllä mielenkiintoinen ravintola ruokineen ja astioineen. Sisustuskin oli todella upea. Ihania ruokia olette syöneet namskin. Niin ja onnea merkkipäivästä :)

  VastaaPoista
 3. Harald on kyllä onnistunut teemaravintola. Olen käynyt Turussa, Helsingissä sekä Espoossa ja autenttisin kokemus oli kyllä Espoossa.

  VastaaPoista
 4. Tylsyys on ainakin kaukana 😁. Onhan se kivempaa, jos ravintola on stailattu hauskasti.

  VastaaPoista