maanantai 16. tammikuuta 2023

Vallattomat


Me on aloitettu miehen kanssa uusi harrastus, ja löydettiin se oikeastaan ihan vahingossa. Lähdettiin pikkujoulujen jatkoille lähipubiin ja siellä oli ilmoitus keskiviikon pubivisasta. Ajattelin heti, että sinne täytyy mennä, mutta en ajatellut, että siitä tulisi jotain pysyvää.

Käymme siis nykyään pubivisassa joka keskiviikko. Muodostamme miehen sekä avustajiemme kanssa joukkueen nimeltä Vallattomat ja olemme tällä hetkellä lähibaarimme 10 parhaan joukossa. En tosiaan tiennyt pubivisasta mitään ennakkoon, mutta sehän on osoittautunut erittäin mukavaksi ajanvietteeksi. Lisäksi pidän siitä, ettei tarvitse lähteä kauas ja paikan päälle voi mennä juuri sellaisena kuin on. 

Joka kerta joukkueille jaetaan visailulomakkeet sekä tyhjää paperia, jonka avulla voi kommunikoida oman joukkueen kanssa. Vastauksia ei nimittäin kannata huudella ääneen! Visassa on kolme osioita, joiden välissä lasketaan aina pisteet ja illan kolme parasta saa palkinnon. Palkintona on rahalipuke käytettäväksi baariin, mutta valtakunnallisella tasolla kauden päätteeksi voi voittaa matkalahjakortin. 

En myöskään tiennyt, että pubivisassa on kausia ja jokainen pelikerta kerryttää joukkueelle pisteitä. Esimerkiksi me olemme nyt pelanneet itsemme kauden finaaliin, joka järjestetään tammikuun lopulla ja heti seuraavalla viikolla alkaa uusi kausi. Yhtään yksittäistä visaa emme ole vielä voittaneet, joten finaalin suhteen ei ole kovinkaan korkeat odotukset, mutta tämä laji on hauskaa ilman voittoakin.

Pidän myös siitä, että tätä pelataan joukkueena, niin jokainen on hyvä jossain. Kaiken kaikkiaan pubivisa on ollut tämän talven pelastus ja jokaisen viikon kohokohta. 

5 kommenttia:

 1. Pubivisat ovat niin kivoja. Mahtavaa, että olette löytäneet yhteisen ja hauskan harrastuksen :)

  VastaaPoista
 2. Hienon harrastuksen olet löytänyt yhdessä miehesi kanssa. Ikinä en ole itse pubivisaan osallistunut itse, joten millaisissa aihepiireissä kysymykset liikkuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi laaja skaala! historia, urheilu, ruoka, maantieto, kulttuuri....

   Poista
 3. En ole koskaan kuullut pubivisasta aiemmin. Tsemppiä finaaliin! -byelinpo

  VastaaPoista
 4. Onnea finaaliin, on kiva kun on yhteistä tekemistä.

  VastaaPoista