perjantai 13. maaliskuuta 2015

Oliivinvihreä kevät


Tämä päivä on ollut hulinaa täynnä. Eilen illalla päätin, että jos aurinko paistaa, nousen aikaisin. Aamulla aurinko pilkisti verhon välistä, ja niinpä oli noustava. En nyt silti tarkoita mitään aamu kahdeksaa, älkää säikähtäkö. Joten reippaasti suihkuun ja pikku pirpanan kanssa kevään ensimmäiselle päivälenkille! Viileä tuuli ei ollut vielä väistynyt kevään tieltä, mutta pikkuhiljaa pääsee taas Taiston kanssa maita ja mantuja kiertelemään oikein kunnolla.


Auringon lisäksi päivän ohjelmaan kuului mammuttimarkkinoilla seikkailua, niin kuin keski-ikäiset pariskunnat konsanaan. Varsinainen agenda päiväille oli kuitenkin uusi kevättakki! Ennen uuden ostamista päätin kokeilla, miten tekstiiliväri toimii. Tähän tarkoitukseen Citymarket tarjoili minulle Nitor -merkkistä tuotetta, jota nappasin ostoskärryyn mustana sekä oliivinvihreänä. Vanhassa takissa ei ärsytä mikään muu kuin kulahtanut väri, joten ennen mustaksi värjäämistä ajattelin kokeilla syventyisikö väri vihreällä ennalleen. En ole ennen pesukoneessa vaatteita värjännyt, mutta tuolla tuo vanha takki nyt koneessa pyörii. Huomenna näemme tuliko siitä susi vai hukka.

Kaupasta tarttui myös mukaan vähän piristystä ruokapöydälle. Ja eikös se ole vähän niinkuin saisi kukkia mieheltä, jos ostaa ne hänen pankkikortilla? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti