sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Lihansyöjän paratiisi





Hyvät pihvipaikat on usein kiven takana. Yleensä, jos miehen kanssa mielimme pihviä, suuntaamme kohti Brasserie Kämppiä. Nyt kuitenkin mieli teki jotain uutta ja netin uumenista löytyi ravintola Grotesk. Ennen fine dining paikkana tunnettu Grotesk tarjoilee nykyään rehellisen kokoisia pihviannoksia laadusta ja mausta tinkimättä. Oman vivahteen ruokahetkeen toi annosten jaettavuus ja muunneltavuus; listalta löydät vaihtoehdot ja voit koota niistä mieleisesi kokonaisuuden. Ruoat tuodaan keskelle pöytää ja koko pöytäseurueella on mahdollisuus maistaa kastiketta, jonka valitsit itsellesi. Kätevää! Ei tarvitse salaa napostella vierustoverin lautaselta.

Ravintolan sisäänkäynnillä oli muutama porras, mutta kaiteessa olla tönötti porrashissi. Palvelualtis ja ennakkoluuloton henkilökunta - kokkia myöden - avustivat meidät ylös asti, 
hieman temppuilevan porrashissin kanssa.

Söin elämäni ensimmäistä kertaa entrecote-pihviä ja voin sanoa, että en ole ikinä syönyt parempaa pihviä. Niin mehevää ja suussasulavaa. Ja melkeinpä voisin väittää, että ne kolmeen kertaan paistetut ranskalaiset taitavat olla Helsingin parhaimmat perunat. 
Suosittelen.





Ainoat miinukset langetan crème brûléen ja taustamusiikin ylle. Liiallinen taustamusiikki saa ihmisten puheäänen vain kovenemaan, ja lopputuloksena on melu, jossa tarjoilija ei kuule tilaustasi kunnolla. Ja tuon klassikkojälkkärin tummasuklaa -versio ei vain sulanut suuhuni, mutta olen valmis antamaan sen anteeksi hyvän palvelun vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti