sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Perinteikkäät rakeetLapsena äiti laittoi aina pääsiäisrakeita pieneen koriin ja niitä sai sitten yhden karkkipäivän sijasta mussuttaa koko pääsiäisen pyhät. Halusin itsekin laittaa nyt jo rakeita esille vaikkei vielä aivan pääsiäinen olekaan, mutta ne tuovat kivasti vähän väriä ruokapöydälle ja niitä voi siitä aina ohimennen napsia yhden jos toisenkin. Yritin kaupoista etsiä myös vastaavanlaista pientä koria rakeilleni, mutta tuloksettomien etsintöjen jälkeen päädyin jo olemassa olevaan iloiseen emalikulhoon. 

Viikonloppu puolestaan soljui sukkelasti kun serkku teki yllätysvierailun luokseni ja menimmekin sitten yhdessätuumin kirpputoreilemaan. Onneksi olimme ajoissa liikkeellä ja paikanpäällä heti kun tilaisuus alkoi, sillä muuten olisi sisäänpääsyä joutunut jonottamaan. Serkkuni siinä tokaisikin, että Helsinki lienee ainut paikka missä ihmiset jonottavat päästäkseen kirpputorille - muualla sinne vain kävellään sisään ilman sen suurempaa hämminkiä.

Paikalla oli hyvin ahdasta ja paikkapaikoin hinnat hipoivat pilviä. Niinpä mukaani lähti vain pari pientä maustepurkkia, olen nimittäin melko heikkona kaikenlaisiin purkkeihin. Serkku löysi muutamia vaatteita, mutta täytyy sanoa, että olimme kyllä kumpikin aika helpottuneita päästessämme viimein pois sen ihmismäärän joukosta. 

Tänään laitoinkin sitten taas sormet multaan, mutta siitä lisää huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti