torstai 23. maaliskuuta 2017

Tapahtumarikkaus


Ulkona paistaa niin ihanasti aurinko ja kaikki se valo tulvii meidänkin olkkariin. Ihan vielä en viitsi pääsiäistipuja ottaa esille, mutta leikkokukkien avustuksella olen saanut väriä arkeen. Tulppaanit ja oksaneilikat vuorottelevat maljakossa ja antavat lupauksen kesän vehreydestä. 

Mutta se varsinainen juttu mitä tulin kertomaan on se, että nythän on tulossa aivan mielettömästi tapahtumia! Ja se luonnollisesti tarkoittaa paljon juttuja täällä blogin puolella. 

Jo nyt heti tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus mennä pyörähtämään Konepaja Brunon iltakirppiksellä, josta itseasiassa kuulin vasta tänään. Innostuin kuitenkin ajatuksesta heti ja aion raahata tuon miehekkeenkin sinne. 

Ensi viikolla pitäisi istuttaa yrttejä ja muita syötäviä parvekkeen kesäkautta ajatellen, ja ajattelinkin kokeilla jotain aivan uutta. Kuulin nimittäin ruukkuvadelmasta, jonka pitäisi olla runsassatoinen ja hyvin parvekkeella viihtyvä. Huhtikuun alussa onkin sopivasti taas Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa, josta toivon tuollaisen ruukkuvadelman taimen löytäväni. 

Kuun vaihteessa mies puolestaan täyttää vuosia ja tarkoituksena olisi pitää pienet illanistujaiset amerikkalaisella teemalla. Mitä kaikkea se pitääkään sisällään, se selvinnee myöhemmin. 

Kaiken tämän lisäksi on tulossa pääsiäinen ja pääsiäisen herkut - rahkapullat ja pasha saavat taas vuoronsa! 

Parasta lähitulevaisuudessa kuitenkin lienee huhtikuulle osuvat keikat. Alkukuusta menen kuuntelemaan Juha Tapion sulosointuja ja loppukuulle osuu odotettu Pariisin Kevät. 

Sanoisin, että tämä kevät vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, vai mitä olet mieltä? Mukaan mahtuu varmasti paljon muutakin, kuten ruokia, ulkoilua ja keväisen luonnon ihmettelyä. Onko sinulla jotain, mistä erityisesti haluaisit kuulla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti