perjantai 22. syyskuuta 2017

Mainoksen uhri



Tässä on ollut aikamoista vilskettä ja vilinää, joten blogikin on jäänyt ihan huomiotta. Rakkautta&Anarkiaa -festivaali jakuu vielä viikonlopun yli, mutta tänään minulla oli leffavapaa päivä, joten ehdin ihan ruokaakin laittaa. Leffojen lisäksi elämä on pyörinyt aikalailla eläinten ympärillä, nimittäin viime viikonloppuna pupunen palasi kesälomilta ja samalla kauan odotettu kisuli kotiutui meille. Kissa on nimeltään Olivia, eli tuttavallisemmin Olli ja luonteeltaan se on niin kuin kaikki lapset; hyvin leikkisä, viihtyy sylissä ja kokeilee rajojaan. Ikävä tosiasia on kuitenkin se, että emme voi kissaa pitää, sillä itselleni tuli siitä niin pahoja allergisia reaktioita. Nähtävästi kun olen kissan kanssa liian paljon tekemisissä, niin se koituu ongelmaksi. Onneksi se saa kuitenkin vanhempieni luota hyvän kodin - mikä olisikaan kissalle parempi kuin loppuelämän koti maalaistalossa.

Mutta tosiaan, tässä viimeisen viikon aikana ei ole ollut oikein aikaa tai voimia laittaa ruokaa, vaan olemme vain juosseet leffasta toiseen ja syöneet mitä milloinkin. Tänään kuitenkin minulla oli aikaa, joten päätin täyttää pöydän ihanilla texmex herkuilla. 



Valiolta tuli tuossa taannoin kauppoihin uudenlainen versio Mifusta, ja olen odottanut tilaisuutta, että pääsen sitä kokeilemaan. Paistettava ruokarae ei ollut mieleeni, sillä paistamisesta huolimatta koostumus jäi kumimaiseksi. Tämän mifusuikaleen kohdalla kuitenkin jo mainoksessakin luvataan, että pinnasta tulee rapea, niin päätin antaa vielä mahdollisuuden. Paistoin ensin vain pari testipalaa, sillä halusin maistaa sitä ihan sellaisenaan. Ja kyllä - mifusuikaleen pinnasta tuli ihanan rapea ja makukin oli ruokaraetta parempi. Niinpä laitoin loputkin paketista pannulle, paistoin rapsakaksi ja maustoin curryjauheella. Toimi tortillan välissä erittäin hyvin! Varavaihtoehtona pöydässä oli myös tacomausteella maustettua broilerin jauhelihaa, sillä luottamus mifuun ei ollut kovin suuri. Tällä kertaa mifu vei voiton ja aion kyllä kokeilla toisenkin kerran. 

Mahtavaa kun kerrankin tuote on juuri sellainen kuin luvataan - maistuva ja rapea.

5 kommenttia:

  1. Joo, kyllä nämä mifu-mainokset on telkkarista bongattu :) Näyttää kyllä herkulta paistettuna joten ehkä tämä päätyy meilläkin kokeiluun.

    Rakkautta&anargiaa -leffoja tulee katottua, mutta yleensä vain "jälkikäteen" eli ei varsinaisilla festareilla. Pitäisi kunnostautua ihan festarifiiliksiin, sillä olen kova leffa-fani ylipäänsäkin.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että olivat hyviä! Me ollaan käytetty myös mifurakeita. Vaikka ne on hieman kumimaisia, niin olen kyllä niistäkin tykännyt. :)

    VastaaPoista
  3. Oon halunnu testata noita, mutta olen vähän empinyt. Nyt uskallan ostaa, kun jollain on kertoa kokemuksia! Kiva siis kuulla, että ne ovat hyviä!

    VastaaPoista
  4. Ai että mua ärsyttää kuulla työpäivän aikana radiosta se 30 kertaa mainos näistä :D Mulla käy monesti niin, että jos kuulen/näen liikaa mainoksia jostain jutusta, tulee sellainen fiilis että en varmasti osta. Kiva kuitenkin että nämä olivat hyviä, on ne ehkä joskus kokeiltava itsekin :)

    VastaaPoista
  5. Oi, miten kivoja reseptejä blogistasi taas löytyy. Itse en ole vielä kokeillut mifua. Miettinyt juuri tuota kumimaisuutta. Täytyy nyt ottaa ryhtiliike tässä hommassa. Hih. Hyvää viikkoa sinulle toivottaa Maitokahvimedian tiimi!

    VastaaPoista