lauantai 5. tammikuuta 2019

Kortteli


Jokunen vuosi sitten Helsingin sydämeen avattiin uudenlainen kohtaamispaikka. Kampin Kortteli kattaa kokonaisen kerroksen kauppakeskuksen yläkerrasta ja sulkee sisäänsä useita ravintoloita. Korttelin urbaani ilme ja laaja makumaailma kutsuu meistä jokaisen luokseen viihtymään ja nauttimaan yksin tai yhdessä. Vieri vieressä on niin aasian, italian kuin afrikankin makuja, kalaravintolaa, kasvisruokaa ja mitä vielä! Ruoan lisäksi löydät Korttelista myös kampaamon, kauneushoitolan ja joogastudion.





Olen käynyt aiemmin jo monissa muissa Korttelin ravintoloissa, kuten Storyssa, Fisken på diskenissä ja BarConissa, mutta tänään testasimme miehen kanssa aasialaisen Beijing8. Beijing8 tarjoilee dumplingseja sekä gua baoja modernilla otteella. Dumplingsit ovat taikinanyyttejä, jotka voidaan täyttää lihalla, kalalla tai kasviksilla ja ne kypsennetään useimmiten höyryttämällä tai paistamalla. Ravintolan lista on melko suppea, mutta toisaalta ihan riittävä ja täynnä makuja. Testasin kumpiakin, dumplingseja sekä gua baoja, muutamassa eri maussa. Dumplingsit olivat ihan hyviä, mutta possu gua bao vei kielen mennessään. 

Kortteli on kyllä yksi lempipaikoistani monipuolisuutensa ja helpon saavutettavuutensa takia. Suosittelen kokeilemaan ja viettämään hieman aikaa arjen yläpuolella.

4 kommenttia:

  1. Pitää muistaa paikka seuraavalla Helsingin reissulla :)

    VastaaPoista
  2. Täytyypä pitää mielessä kun piipahdan taas Helsingissä :)

    VastaaPoista
  3. Täytyypä käydä tutustumassa, kun tulen käymään Helsingissä :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa ja näyttää hyvälle! Täytyy pitää mielessä seuraavalla Helsingin reissulla :)

    VastaaPoista