tiistai 1. tammikuuta 2019

Vuoden vika, vuoden eka


Viime vuosi on taputeltu päätökseen ja uusi vuosi on alkanut. Alunperin ajatuksenani oli möllöttää vain kotona, mennä ajoissa nukkumaan ja unohtaa koko aatto. Juhlinta ei oikein sopinut mielentilaani, mutta kaveri sai puhuttua minut ympäri ja niinpä me tytöt sitten juhlimme. Olin jo kauan katsellut, että Pariisin Kevät esiintyisi uuden vuoden aattona Tavastialla, mutta kuitenkin olin jättänyt liput ostamatta. Viime tipassa sain kuin sainkin vielä tiketit, ja pääsimme paikanpäälle juhlimaan. Ennen keikkaa kävimme syömässä espanjalaisia tapaksia, ja se olikin itselleni ihan uusi kokemus. Olin varma, etten pitäisi oikein mistään, nirso kun olen, mutta nehän oli ihan järkyttävän hyviä! Kuviakin ehdin ottaa vasta jälkiruoan kohdalla, sillä tapakset kertakaikkiaan veivät kielen mennessään. 




Mutta mitä viime vuosi piti sisällään ja mitä toivon tältä vuodelta? Viimme vuonna elin yhden ehdottomasti parhaan kesän mitä olen koskaan elänyt. Oli festareita, yöllisiä rantakävelyjä, retkiä, äidin kanssa grillailua ja vaikka mitä. Joten vastaan, että kesä kokonaisuudessaan oli vuoden 2018 paras juttu.

Alkaneelta vuodelta odotan jotakin uutta - haluaisin ehkä opiskella espanjaa tai matkustaa jonnekin uuteen paikkaan. Haluan myös olla Sinkkuelämän tyttöjen tavalla thirty and fabulous, jonka vuoksi aloitin joka vuotisen elämäntaparemontin. Ei herkkuja, ei sitä eikä tätä. Yritän nyt jaksaa hieman pidempään kuin viikon. 

Mutta onneksi lähdin eilen ulos, onneksi on ystäviä jotka raahaavat juhlimaan kun sitä eniten tarvitsen. Ilta oli ikimuistoinen ja sellaisia iltoja toivon tälle vuodelle mahdollisimman paljon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti