perjantai 28. elokuuta 2020

Pettymysten pelto





Vietimme eilen kaunista syysiltaa Haltialan kotieläintilalla. Haltiala sinänsä oli vähän pettymys, sillä useimmat eläimet olivat kauemmaisilla laitumilla ja ennakkotietojen mukaan siellä piti olla grillipaikka, kunhan vain tuo omat polttopuut. Mutta tiiliskivistä kasattu kyhäelmä vaikutti niin surkealle, että päätimme siirtää nuotiohetken kodin lähellä olevalle grillipaikalle. Onneksi kuitenkin raahasimme puita mukana.

Samalla nyt kun tuolla päin olimme, niin kävimme katsastamassa auringonkukkapellon - joka sekin oli hieman pettymys. Pellolta saa siis hakea kuka vain auringonkukkia kotiin ja niin oli kyllä tehtykin. Pelto ei ollut kauneimmassa loistossaan, vaan joka puolelta tallottu ja joutui menemään aivan pellon takalaitaan, jotta löysi vielä kukkia. Lopulta niitä kuitenkin löytyi ja olihan tuo ilta-aurinko nyt aika kaunis pellon taakse laskeutuessaan.








Loppuillasta tosiaan pääsimme viimein sinne nuotiollekin. Eväänä oli ihan vain nakkeja, mutta kyllä nekin siinä kohtaa maistui aika luksukselle. Meidänhän piti viime viikonloppuna mennä viettämään hääpäivää Porvooseen, mutta viime metreillä päätimme olla lähtemättä, kun sinne luvattiin koko päiväksi kaatosadetta. Joten ehkä tämä oli nyt sitten sen reissun korvaaja, rauhaisa syysilta auringonkukkineen ja nuotioineen. Kukapa nyt ei vaihtaisi sisäfilepihviä ja shampanjaa nuotiomakkaraan.

6 kommenttia:

  1. Ihanan sarkastinen postaus! Ja pettymyksistä huolimatta aivan ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Nuo auringonkukkapellot, niin kivaa kuin niiltä onkin tuoreita kukkia hakea edullisesti kotiinsa - Espoossa ainakin niistä maksetaan vaan euro per neljä kukkaa - niin tosiaan niillä kulkeminen tietysti talloo vähän kukkia, kun ne kauneimmat tuntuvat aina oleva vielä vähän kauempana!

    VastaaPoista
  3. Itse en ole aurinkokukkapeltoa päässyt ihastelemaan kuin kuvista, täällä suunnalla niitä ei kai olekaan.

    VastaaPoista
  4. Harmi, että miellä päin ei ole aurinkokukkapeltoja! Loppujen lopuksi teillä oli varmasti kiva päivä!

    VastaaPoista
  5. Mä en ole ikinä vieraillut auringonkukka pellolla VIELÄ.
    Ihanan kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia vaikka päivä kuullosti menneen persiilleen :D

    VastaaPoista