perjantai 27. elokuuta 2021

Liikkeellä lounasaikaan
Lähdin tänään vähän kaupungille viettämään laatuaikaa itseni kanssa. Kovin usein minua ei näe liikkeellä lounasaikaan, mutta tänään oli meno, joka oli hoidettava. Sen jälkeen oli ihanaa mennä lounaalle Kampin Kortteliin, ja kun en tosiaan kovin usein lounailla käy, niin halusin katsastaa tarjonnan mahdollisimman huolella. Kampin Kortteliin oli kuitenkin auennut uusia ravintoloita, ja ihastuin päätä pahkaa The Soukin tarjontaan.

Lounasaikana tarjolla oli salaattibuffet sekä pääruoka, josta löytyi kolme vaihtoehtoa. Lounaaseen kuului kahvi tai tee, mutta hemmottelin itseäni vielä kakkupalalla. En oikein päässyt jyvälle ravintolan visiosta, sillä salaattibuffet meni selkeästi Lähi-itään päin hummuksineen ja linsseineen. Pääruokatarjonta kuitenkin poikkesi siitä, ja vaihtoehtoina oli mm. possunniskaa bbq-kastikkeella sekä valitsemani herkkusienirisotto. Taustalla soi arabimusiikki, mutta sisustus taasen oli aika pelkistetty. En siis osaa sanoa, minkälainen tyylisuuntaus heillä on, mutta sen voin sanoa, että ruoka ja palvelu oli erinomaista. Oli oikeastaan aika kiva käydä lounaalla - ihan niin kuin normaalit ihmiset!

Lounaan jälkeen päädyin keskustan Stockmannille, jonne avattiin kesän alussa second hand liike Relove. Olen koko kesän yrittänyt mennä sinne, mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Nykyään tulee oikeastaan aika harvoin käytyä ihan keskustassa asti, kun kaikki löytyy vain parin metropysähdyksen päästä, joten siksi se on venynyt. 

Relove on tosiaan second hand liike, kahvila ja olohuone. Aiemmin liikkeellä oli toimipisteitä  Töölössä ja Punavuoren nurkilla sekä nyt uutena tämä Relove Helsingin Stockmannilla. Miljöönä kauppa oli niin lähellä sydäntäni kuin olla ja voi - ihanat vanhat ikkunat, hieman pariisilaishenkinen sisustus ja jotenkin vain niin kutsuva ilmapiiri. Paikanpäällä tosiaan toimii myös kahvila, jossa tarjoillaan esimerkiksi all day breakfast tai halutessaan voi nauttia lasin viiniä. Tällä kertaa ei aamiainen maistunut, kun oli vasta lounas selätetty, mutta aion palata tuonne ensi viikolla ihan vain fiilistelemään syksyä ja nauttimaan kiireettömyydestä.

Vaatteet olivat itselleni melko kalliita kirppisvaatteiksi, mutta yksi laukku oli pakko ostaa. Kuva ei anna sille yhtään oikeutta, sillä se on oikeasti hennon vaaleanpunainen ja hieman kimalteleva. Lisäksi laukku oli käyttämätön, joten kuntokin oli loistava. Nyt vain tarvitsisi jotkut juhlat, että sitä voisi käyttää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti