lauantai 25. joulukuuta 2021

BullerBox

Taisto on ainut, joka on tässä taloudessa nauttinut joulusta. On ollut possunkorvia, maksalaatikkoa lahjoja ja uusi joulunuttu. 

Me tilasimme Taistolle joululahjaksi Bullerboxin, joka on samalla periaatteella toimiva konsepti kuin meikkiboxit - teet tilauksen ja kotiovelle saapuu joka kuukausi uusi yllätys. Olen koko syksyn ajan tahtonut tilata yllätysboxin Taistolle, mutta päätimme säästää sen jouluun. 

Boxia tilatessa sai ilmoittaa onko koiralla allergioita tai muita erityistoiveita, mikä oli hyvä, sillä Taisto on allergiakoira. Taisto sai itse repiä paketin auki ja voi sitä riemun määrää! Oletin, että sieltä tulisi jokin jouluinen paketti, mutta sisältö olikin kasattu taikuuden ympärille - oli pupunkorvat, taikalaatikkolelu sekä teeman mukaan nimettyjä herkkuja. Omaa silmääni lelut eivät miellyttäneet, mutta paketin saaja oli melko onnellinen ja violetista taikalaatikosta on tullut uusi lempilelu. 

En tiedä tilaisinko Bullerboxia uudelleen, sillä mielestäni hinta ei vastannut sisältöä. Ihan hauska kokeilu kuitenkin! 

3 kommenttia:

 1. Hauska idea! Meillä ei ole lemmikkejä, mutta jotenkin suloista miten olen kuullut kavereilta koirien oikein odottavan myös omaa pakettiaan kun näkevät miten muutkin perheessä saavat :D

  Onnea uudelle vuodelle!

  www.sangynalla.fi

  VastaaPoista
 2. Hauskoja juttuja tuli laatikosta. Parempaa vuotta 2022

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa - koira oli varmaan ihan innoissaan :D

  VastaaPoista