lauantai 18. joulukuuta 2021

Ilman latteuksia


Muistatteko kun etsiskelin uutta lempikuppiani? No nyt se löytyi! Ja se löytyi ihan niin kuin pitkin, eli sen suurempia etsimättä. Se tuli eteeni ja tiesin, että siinä se nyt on. Ehdin jo pyytää joululahjaksi kaverilta Pentikin vaaleanpunaisen Vilja -mukin, mutta ei huolta, ei sekään jää kaappiin pölyttymään. Ehkä siitä tulee viikonloppukuppi, tai toisaalta ehkä toinen on aina pesussa ja toinen käytössä. Mutta juuri nyt tämä kuppi on sitä mitä tarvitsin. 

Hauskinta tässä on se, että muki löytyi viime viikonlopun risteilyltä. Yleensä en erityisemmin pidä tekstimukeista tai -tauluista tai mistään, jos niissä lukee jotain latteuksia, kuten "live, love, laugh". Tästä syystä onkin outoa, että uusi lempimukini on pelkistetyn mustavalkoinen ja tekstillä koristeltu eikä rönsyilevä ja kukallinen niin kuin ennustin. 


Muki löytyi siis Silja Europan lahjatavaraosastolta ja lähti hetkeäkään epäröimättä mukaani. Vasta kotona huomasin sen kuuluvan Villeroy&Bochin tuoteperheeseen, kun aloin tarkistamaan pohjasta, että soveltuuko muki astianpesukoneeseen. Luulin sen olevan joku ihan vain tilpehöörimuki, mutta se olikin oikea laatuyksilö. Villeroy&Bochin Statement -sarjan kuppi viehätti minua muodollaan ja teksti on painettu kivalla, hieman käsialamaisella fontilla. Kuppi ei myöskään tarvitse paria, sillä mielestäni astioita pitää aina olla parillinen määrä, mieluiten 6 tai 12, mutta tämä kuitenkin selviytyy ihan yksinään ja ennen kaikkea sen viesti oli varsin osuva - olen ihmeellinen, en täydellinen.

5 kommenttia:

  1. Minulle mukeissa on tärkeintä niiden muoto ja koko - mutta tämä voisi kyllä olla ok kummankin kriteerin osalta!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä huikean hieno muki ja teksti etenkin on ihana <3
    Olen samoilla linjoilla että yleensä nuo taulujen, sisustustekstiilien ja mukien tekstit on sitä samaa, latteaa viisua, mutta tämä on kyllä täyttä kultaa!

    VastaaPoista
  3. Kiva teksti mukissa ja muutenkin hieno muki.
    -byelinpo

    VastaaPoista
  4. Kiva mukiteksti piristää aina päivää :)
    Perustin juuri täysin uuden blogin, olet tervetullut seuraamaan sitä :)

    VastaaPoista