torstai 2. kesäkuuta 2022

Ensimmäinen kesäpäivä
Eilen oli ihana kesäpäivä ja taisipa se olla tälle vuodelle ihan ensimmäinen laatuaan. Ystäväpariskunta tuli lomalle Helsinkiin ja vietimme yhdessä mukavan rennon grillaustuokion. Heitä tulee nähtyä harvoin pitkän välimatkan vuoksi, mutta meillä on aina superhauskaa silloin kun olemme yhdessä. Siinä porukassa en tunne itseäni ulkopuoliseksi tai erilaiseksi, vaan olemme kaikki samalla viivalla.

Aluksi suunnittelimme retkeä Suomenlinnaan, mutta sää oli sen verran epävakaa, että oli parempi pysytellä lähellä kotia. Meiltä kävelee noin 20 minuuttia metsään, jossa on kaupungin ylläpitämä grillikatos. Se on kesällä kyllä kätevä, kun ei tarvitse tuoda kuin omat puut tai hiilet mukana. 

Grillasimme possua, kanaa ja vihanneksia, ja keitimme kattilallisen uusia perunoita - oikein perinteinen kesäateria siis. Jälkkäriksi loppuhiilloksessa vielä suklaabanaaneja ja trangialla pannullinen kahvia. Ajoituksemmekin oli oikein mainio, sillä sade saapui juuri kun olimme kävelemässä kotiinpäin. Nyt vain täytyisi ilmojen vähän parantua, että pääsisi enemmän retkeilemään! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti