torstai 9. kesäkuuta 2022

Tänä kesänä...Tuntuu, että vihdoin kesä on päässyt kunnolla käyntiin ja ajattelinkin nyt listata asioita, mitä aion tai haluaisin tänä kesänä tehdä, nähdä ja kokea. Aika paljon olen kesää jo suunnitellutkin, mutta mukaan mahtuu myös niitä spontaaneja ja yllätyksellisiä kesäjuttuja.

Tänä kesänä...

- haluaisin tehdä päiväretkiä junalla. Viime kesäinen Tampere ja Viikinsaari oli ihan superkiva, joten haluaisin jonnekkin samantyyppiselle reissulle. Olemme miettineet esimerkiksi Turun saaristoa tai Saimaata. 

- haluan grillata. Paljon ja usein, yksin ja porukalla. Koska grilliruoka on kesässä parasta.

- haluaisin mennä uimaan. Suunnittelin tätä jo viime kesänä, mutta en toteuttanut. Olen uinut viimeksi yli 10 vuotta sitten, joten se vähän jännittää, mutta silloin joskus uiminen oli lempijuttuni. Ja mikä olisikaan kesähelteellä kivempaa, kuin uiminen. 

- aion syödä mansikkakakkuja. Kyllä, monikossa. En ole 7 vuoteen saanut mansikkakakkua, joten tänä kesänä syön ne kaikki menetetyt kakut.- aion reissata miehen kanssa Mikkeliin. Siellä järjestetään Farmari2022 eli maatalousnäyttely, ja se on aina ollut lapsuudessani se kesäjuttu. Kävimme miehen kanssa Farmarissa ennen koronaa ja nyt sitä ei olekaan hetkeen järjestetty. Enkä ole ikinä käynyt Mikkelissä, joten tuleepa samalla uusi kaupunkikin tutuksi.

- haluaisin löytää uusia luontokohteita. Nuuksio ja Sipoonkorpi on jo niin vakio, että olisi kiva lähteä uusille poluille retkeilemään.

- haluan mennä KinoEngelin ulkoilmaleffaan. Näytökset alkaa vasta heinäkuussa, joten tätä joutuu vielä odottamaan. 

- aion matkustaa Ouluun. Minulla on syvä rakkaussuhde Ouluun ja tänä kesänä päätin taas matkustaa sinne lomalle. Alkutalvella oli hyviä hotellitarjouksia, joten tartuin niihin ja synttärilahjaksi sain anopilta liput SuomiPop -festareille. Siellä tietysti Juha Tapio ja tietäjät tietää, ettei ole ensimmäinen kerta kun menen Juhiksen perässä Ouluun asti. Oulun reissulta toivon myös hyvää paikallista ruokaa, kesäteatteria, ehkä jotain eräilyä ja tietysti vain rentoa olemista. Matkaan lähden yksin, sillä mies ei niin perusta Oulusta - saati sitten Juhiksesta.

- aion viettää aikaa Papan kanssa. Mikä olisikaan parempaa kuin mansikkakakkukahvit mummulassa.

- haluan ottaa lisää kauniita kuvia

- vietämme 10. vuosipäivää, ja toivon, että keksisimme siihen jotain spesiaalia. Voin kertoa seurustelumme alkuajoista tässä joskus, jos tahdotte.


- haluan pitää paremmin huolta itsestäni, kaikin tavoin ja pieniä juttuja. Ei liikaa auringonottoa, syö paremmin, muista rasvata iho suihkun jälkeen ja tee enemmän asioita mistä itse nautit, miettimättä mitä muut ajattelee.

- aion touhuta kaikkea kivaa koiran kanssa, löytää uusia lenkkipolkuja Helsingistä ja nauttia kesäöistä rannalla.

Kaiken tämän lisäksi toivon kesääni paljon iloa ja onnea, uusia kohtaamisia, suuria tunteita ja mahtavia makuja. Olkoon tämä kesä kaikessa ihanuudessaan lempeä, ilman paineita ja liikoja odotuksia. Olkoon tämä kesä täynnä elämää.

4 kommenttia:

  1. Voin suositella Turun saaristoa. Kaunis kohde :)

    VastaaPoista
  2. Mansikkakakkua ... mansikkakakkuja ... tämä täytyy kyllä pitää oikeasti mielessä tänä(kin) kesänä!

    VastaaPoista
  3. Oo toivottavasti pääset uimaan! 😍 Grilliruoka ja rantapäivät perheen kanssa on mun lemppareita 😊

    VastaaPoista