lauantai 25. kesäkuuta 2022

Juhannusrauha



Juhannus alkaa olla takana päin ja on aika kertoa, että mitä tuli tehtyä. Me vietimme juhannusaattoa Allas Sea Poolilla, niin kuin viime vuonnakin, ja ennen sitä kävimme anopin luona juhannusbrunssilla. 

Meille tuo Altaan juhannus taitaa muodostua perinteeksi, sillä se on mielestämme paras vaihtoehto kaupunkijuhannukseen. Eilen siellä esiintyi Stig, joka oli oikein viihdyttävä ja hauska, eli juuri sopiva juhannukseen. Keikaan jälkeen oli tarkoitus mennä katsomaan kokkoa, mutta metsäpalovaroituksen vuoksi ne oli kaikkialla peruttu. Kävelimme siis vain Katajannokalta Kaivopuiston rantaan, jossa istuskelimme hetken ihanalla laiturilla. Rakastan Helsinkiä kesäöinä, ja minusta on ihana vain kävellä pitkin poikin.







Illan edetessä alkoi tulla hieman viileä, joten jatkoimme kävelyä rantaviivaa pitkin ja päädyimme cafe Caruselliin. Ajatuksena oli mennä juomaan jotain lämmintä ja syömään pientä iltapalaa, mutta sinne päästyämme se olikin juuri menossa kiinni. Niinpä suuntasimme lopulta vain suoraan kotiin - mäkkärin kautta!

Kaivopuistossa kävellessämme eteen osui metrilakumyyjä, ja otimme siitä muutaman matkaevääksi. Meillä ei juhannukseen - tai muihinkaan juhliin - liiemmin kuulu alkoholi, vaan herkuttelemme ennemminkin hyvällä ruoalla ja herkuilla. Annetaan jokaiselle rauha viettää juhannusta juuri niin kuin itse haluaa, ja vaikka meille tällainen rauhallinen kaupunkijuhannus on se oikein tapa, niin ei se välttämättä ole sitä juuri sinulle.

Oliko sinulla hyvä juhannus? Oliko se itsesi näköinen? 

4 kommenttia:

  1. Teillä oli kiva rento kauounkijuhannus! Omani sujui kotosalla pienessä piirissä kesäherkkuja nautiskellen ja kesää ihaillen.

    VastaaPoista
  2. Juhannus oli oikein antoisa ja rentouttava. Päästiin jälleen tekemään jotakin ei niin perinteistä.

    VastaaPoista
  3. Me kävimme mökillä päiväseltään, mutta minuakin kiinnostaisi tuo allas sea pool juhannuksenvietto paikkana!

    VastaaPoista