lauantai 20. toukokuuta 2023

KolmekymmentäneljäVietin viikonloppuna synttäreitäni. Sanoin miehelleni jo joitain viikkoja sitten, että haluan viettää synttäreitäni yksin ja suunnittelin päivän ohjelman sen mukaisesti. Joskus sitä vain kaipaa aikaa itselleen.

Heti herättyäni suuntasin Aurinkolahden rantakirppikselle, josta tein pari hyvää löytöä. Vaikka päivä oli aurinkoinen, niin erityisen lämmin se ei ollut. Kirpputorikierrokselta jatkoin kahville ja vähän shoppailemaan, ja löysinkin itselleni uuden ihanan laukun! Ted Bakerin vaaleanpunainen käsilaukku lähti Stockmannilta mukaani sen suurempia miettimättä - olihan sentään syntymäpäiväni. 


Shoppailun jälkeen oli hyvä pysähtyä hetkeksi ja olin jo etukäteen varannut pöydän korealaisesta bbq ravintolasta. Minua kiehtoi ajatus siitä, että ruokia saa itse grillata ja valmistaa pöydässä samalla kun syö. 

Pöydän keskellä oli levy, jossa ruokia paistettiin ja listalta sai tilattua erilaisia lihoja, mereneläviä sekä vihanneksia. Grillatut lihat sekä vihannekset, kastikkeet ja riisi käärittiin salaatinlehteen, vähän niin kuin tortillat ja syötiin sillä tavoin. Mukavan erilainen kokemus, mutta koska lihoja ei oltu maustettu mitenkäään, niin makujen vaihtelu ei ollut kovin suuri, kun käytettävissä oli vain kaksi erilaista kastiketta. Itse odotin jotenkin laajempaa makumaailmaa.Ruoan jälkeen mietin menisinkö leffaan vai drinkille, mutta leffa alkoi niin myöhään, että drinkki vei voiton. Päädyin hotelli Kämpin baariin, ja hyvä että päädyin, sillä palvelu oli erinomaista. Mietinkin siinä, että pitäisi käydä siellä useammin vaikka vain kahvilla, sillä se pelkästään jo se miljöö ja palvelu on puoli ruokaa. Joskus elämään tarvitsee ripauksen luksusta, ja minä sain sitä juuri oikeaan aikaan - hyvää syntympäivää maailman ainutlaatuisin ja paras minä!
4 kommenttia:

 1. Olipa hauska idea juhlistaa itseä omalla päivällä! 😊 Oon törmännyt ehkä tuohon samaan tai sitten samankaltaiseen ravintolaan jossain toisessakin blogissa, aika hauska idea tuo grilli omassa pöydässä 😊 paljon onnea syntymäpäiväsankarille! 🎉

  http://www.sangynalla.fi

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea :) Oma päivä on paras lahja mitä voi itselleen antaa :)

  VastaaPoista
 3. Siis tulipas hyvä fiilis tästä postauksesta 💛 Aivan ihana postaus ja onhan toi laukku aivan ihana lahja itsellensä! Aurinkoa päivääsi!

  https://ajatuksiakalenterissa.blogspot.com/

  VastaaPoista