sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Tupperware - loputtomia mahdollisuuksiaPari kuukautta sitten minulle tehtiin aivan mahtava tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Minulta kysyttiin, haluaisinko emännöidä Tupperware-kutsuja ja hetkeäkään epäröimättä vastasin kyllä! Muistan lapsena kuinka äidin kanssa kävimme jos millaisillakin kutsuilla, aina kodin pesuaineista meikkeihin. Tupperit olivat jo silloin kovaa huutoa ja sitä ne tuntuvat olevan vielä tänä päivänäkin. Tuntuu jotenkin hieman absurdilta olla yhtäkkiä tekemässä jotain, mitä on ollut lapsena näkemässä. Että tätä ne kotirouvat tekevät. Kutsuvat kaikki kylän naiset kahville ja hullaantuvat yhdessätuumin uusista innovaatioista.

Kokosin siis kaikki kylän naiset meille, leivoin kahvipöytään vähän herkkuja ja siinä kahvin juonnin lomassa meille esiteltiin jos jonkinnäköistä kippoa ja kuppia. Kutsuin jokaisen jonka ajattelin vähääkään olevan kiinnostunut muovirasioista ja osuinkin aika oikeaan. Kaikki nimittäin tilasivat jotakin. Itse ajattelin vakaasti, että emännän lahjat riittävät kyllä minulle, mutta kas kummaa - loppuillasta löysin itseni kynä sauhuten täyttelemässä tilauslomaketta. Hups. Eihän niistä sitten kaikista vaan voinut kieltäytyä.Tupperware on siis muoviin erikoistunut tuoteperhe, joka tarjoaa jokaiseen talouteen sopivia ratkaisuja. Pääasiallisena tarkoituksena on tarjota kuluttajille erilaisia ilma- ja vesitiiviitä säilytysratkaisuja, joissa ruoka säilyy parempana pidempään, aterian voi kuljettaa, lämmittää ja syödä suoraan astiasta tai jopa kokata ihan kokonaan mikrossa. Toki valikoimasta löytyy myös ruoantekovälineitä, raastimia ja paistinpannuja. Tuotteet sopivat siis erinomaisesti vaikkapa kiireiselle kotiäidille tai -isälle ja Tupperwaren avulla kokkaaminen on todella helppoa. Lisäksi säästät aikaa, ei tule paljoa tiskiä kun kaiken voi tehdä yhdessä kulhossa aina ruoan valmistuksesta syömiseen asti eikä Tupperwaren tuotteista irtoa ruokiisi haitallisia myrkkyjä. Tuoteperheestä löytyy ratkaisuja niin lapsille, leipojille, aktiivisen elämän omaaville kuin siivousintoilijoillekin. Itselleni oli nimittäin täysin uutta, että Tupperware myy myös siivousvälineitä!


Itse en näe siinä mitään järkeä, että tyhjentäisin kaappini täysin toimivista muovikulhoista ja tilaisin kalliilla hinnalla tilalle tupperin säilytysjärjestelmiä. Mutta en voi myöskään sanoa, että nämä tuotteet olisivat täysin turhia. Esimerkiksi Tupperwaren kaltaista, muunneltavaa kakkukupua en ole muualla nähnyt myytävän ja sipulileikkurikin vaikutti todella näppärältä. Esittelen omat tilaukseni kunhan ne saapuvat, ja uskon niiden olevan ihan toimivia. En sano, että ne mullistavat elämäni, mutta tuskin myöskään huonontavat sitä. Osan kiinnostavista tuotteista karsin myös pois listaltani, mutta jäipähän jotain tilattavaa keväällekin, kun aion pitää uudet kutsut.  

Sinun ei siis itse tarvitse myydä tuotteita, vaan voit pyytää Tupperwaren konsulentin esittelemään tuotteita kotiisi ja saat siitä hyvästä lahjoja. Mitä suuremmalla summalla vieraat ostavat, sitä paremmat lahjat emäntä saa. Lahjojen saldo paranee myös sillä, jos sitoudut pitämään uudet kutsut tai jos joku vieraistasi haluaa pitää kutsut kotonaan. 

Minusta kutsut olivat erittäin onnistuneet ja meillä oli oikein mukavaa. Itse ainakin tunnustan olevani uuden sukupolven tupperihminen, sillä tykkään emännöidä ja jos siitä hyvästä vielä lahjotaankin, niin mikäpä siinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti