sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Inspiraatiota äidiltä


Parvekkeen ehostamiseen on käytetty tänä keväänä lukematon määrä tunteja, mutta nyt vihdoin se alkaa olla mallillaan. On siivottu ja järjestelty, istutettu kasveja, rakenneltu vanhasta uutta ja uudesta vanhaa. Tällä kertaa en tehnyt parvekkeesta letkeää kesäolohuonetta, vaan enemmänkin rehevän kasvihuoneen. Otin inspiraatiota äidin kasvihuoneesta, jossa on taukotuoli, jotta rikkaruohojen kitkemisen ohella voi juoda vaikkapa kupin kahvia. 

Tein myös parvekkeelle täysin uusia sisustusratkaisuja, eli muokkasin vanhasta vitriinistämme tuollaisen kasvikaapin. Koristelin sitä kirpparilta ostetulla pitsiverholla, kirjoilla ja lasisella minikasvihuoneella. Ostin kaapin täyteen pikkuisia viherkasveja ja alalaatikon täytin pelargonioilla. Pohjalle laitoin muovipussin suojelemaan laatikkoa, sillä tiesin pelargonien runsaiden lehtien peittävän ruman muovin. 

Kurkuille pystytimme ristikkopalasista tuen, sillä mieluisaa ratkaisua ei valmisversioista löytynyt. Auringonkukille maalasin vanhasta cd-telineestä laatikon, kun isot ruukut loppuivat kesken. Perunat kasvavat kovaa vauhtia, kurkut kukkivat jo ja auringonkukissakin on jo nuppuja. Kesä on tullut! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti