sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Varastetun tilalle
Alkuvuodesta kävi niinkin kurja juttu, että lompakkoni varastettiin, enkä ole siitä sen koomin kuullut. Mukana meni tietysti kaikki kortit ja muut, ja oli kova homma uusia ne kaikki, mutta eniten minua harmitti se itse lompakko. Kortteja saa aina uusittua, mutta tuota lompakkoa ei saa. Sain sen juuri viime vuonna mieheltä synttärilahjaksi, ja erityistä tunnearvoa lahjalle toi se, että meillä oli ollut silloin kauhea riita. Joten synttärilahjan lisäksi otin sen myös vähän niin kuin anteeksipyyntönä.
En suostunut heti varkauden jälkeen ostaamaan uutta lompakkoa, sillä ajattelin, että kuitenkin joku taas vie sen. Niinpä sinnittelin pikkuisella marimekon rahapussukalla, jonne korttini juuri ja juuri mahtuivat. Synttäreiden lähestyessä esitin kuitenkin miehelle vienon toiveen, että jos vaikka uuden lompakon saisi. Eilen se viimein saapui ja on se kyllä kaunis! 

Ennen olin vakaasti Guess tyttö, mutta nyt taidan olla siirtymässä Ted Bakeriin. Ne laukut oli meinaan aika söpöjä, ja kyllä tämä lompakkokin on hyvin tyylikäs ja naisellinen. Halusin, että uusi lompakko muistuttaisi jotenkin sitä entistä ja näiden kahden kuviointi on kyllä melko samanlainen. Vaikka kaipaan sitä vanhaa, niin olen kyllä myös äärettömän rakastunut tähän uuteen. Toivottavasti me saamme vähän pidemmän yhteisen matkan.

1 kommentti: