tiistai 23. toukokuuta 2017

Guess what?



Ehkä nyt pitää päättää teidänkin jännitys ja kertoa mitä sieltä lahjapaketista oikein paljastui. Olin itsekin aika hämilläni ja yllättynyt, kun tällaista en osannut yhtään odottaa. Lahjakäärössä komeili nimittäin aivan järjettömän ihana Guessin lompakko! 

Sain muutama vuosi sitten saman merkin lompakon mieheltä joululahjaksi, ja olen saattanut ääneen muutaman kerran mainita kuinka se on jo vähän kulunut. En kuitenkaan ole tarkoittanut sitä niin, että "voih, saisinpa jo uuden" vaan ennemminkin sillä ajatuksella, että harmi, ettei noin kallis lompakko kestä kauempaa. Mutta en tietenkään pistä yhtään pahitteeksi uudesta ystävästäni! 



Olen tykästynyt vain tämän mallisiin lompakoihin, missä vetoketju sulkee huolella kaiken sisälleen. Onneksi mies on pistänyt tämän merkille, sillä tämä yksilö on juuri halutunlainen, niin kuin oli edellinenkin. Arvostan lompakossa myös korttipaikkojen paljoutta ja ylipäätään monipuolista taskutarjontaa. Ja kaiken lisäksi tämä on vielä yltiöpäisen kaunis - niin ihanan raikas ja naisellinen. Voisiko mikään lahja siis olla täydellisempi? No ei taatusti! 

1 kommentti: