torstai 21. tammikuuta 2021

Blogistille postia


Tänään tapahtui niin ihana juttu, että oli pakko heti tulla kertomaan! Heräsin tapani mukaisesti puolen päivän jälkeen ja katsoin verhon raosta, että jaahas, lisää lunta tupruttaa. Raahustin vessaan ja aamukahville, ja silloin sen huomasin - pöydällä odotti omituinen postipaketti. 

Mies kaatoi aamukahvia, ja minä aloin avaamaan pakettia. Osoitteen päällä luki "blogisti Anna Valta", ja juttu kävi yhä oudommaksi. Paketin avattuani kuitenkin ilahduin, sillä sieltä löytyi kahvipaketti ja mielettömän sydämellinen kortti. Eräs blogini lukija halusi ilahduttaa minua, koska olen lumen saartamana kotona, ja voi toden totta - kyllä ilahdutti! Niin kuin kortissakin luki, niin postikortit ovat parhaita juuri silloin, kun niitä ei osaa odottaa. Ja mieltäni lämmittää myös se, että tuolla jossain on henkilö, joka ihan oikeasti lukee  näitä juttujani ja saa kenties omaan arkeensa niistä jotain. 

Joten kiitos Heidi Lappeenrannasta, you made my day!

5 kommenttia:

  1. Olipa ihana ylläri! Tykkään muuten kovasti sun blogin nimestä :)
    Johanna

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun kerrankin Suomen Posti yllätti positiivisesti ja toi paketin perille sukkelasti! Paketti tosiaan lähti matkaan täältä itärajalta vasta eilen iltapäivällä!

    Paketin matkaan saattamisessa auttoi myös yksi tyttäristäni tekemällä salapoliisin työtä selvittäen osoitteenne pienten johtolankojen avulla. ;)

    Ja kyllä, blogisi todellakin tuo uusia ajatuksia arkeeni ja erilaisia tulokulmia ajatteluuni. Kiitos siitä ja tsemppiä edelleen lumiseen koronatalveen!

    Heidi

    VastaaPoista
  3. Tuollaiset kirjeet lämmittää kyllä aina :) Itse sain aikanaan virkatut tiskirätit ja ne ovat vieläkin käytössä, niin ihanat.

    VastaaPoista