tiistai 27. heinäkuuta 2021

Parhaat puolet


En ikinä tee asujuttuja, mutta nyt ajattelin kokeilla! Sain festareilta hyvän piristysruiskeen itsetunnolle, kun jutteli uusien ihmisten kanssa, joten siksi tämä tuntuu nyt hyvältä. Haluan esitellä festariasut, sillä se jos mikä aiheutti päänvaivaa - mitä puen päälleni?

Joka päivälle oli tietysti oltava eri asu eikä päälle päätynyt kertaakaan mitään niistä, mitä olin etukäteen suunnitellut. Vaihtuva asu oli myös sen kannalta melkeinpä pakollinen, että sain eturivissä muutamat juomat päälleni, mikä nyt kuuluu tietysti asiaan. Olen aiempina vuosina nähnyt festareilla sellaisia kasvomaalauspisteitä ja juuri kun olisin itsekin halunnut glitteriä poskiin, niin ei sellaista ollut. Onneksi yleisössä oli avuliaita naisia, joilta sain glitterliimaa lainaksi. Hieno festariehostukseni ei kuitenkaan harmillisesti näy kuvissa, mutta voin kertoa, että tykkäsin.


Farkut H&M 
Paita SheinCurve
Kengät Prisma
Laukku Glitter
Huulipuna Rimmel Stay Satin 200

Ensimmäisenä päivänä turvauduin farkkuihin, koska säätiedotus lupaili viileämpää sille päivälle. Vaatteet päälle puettuani totesin, että onpas taas tylsä kolmekymppisen asu eikä laisinkaan festarifiilistä. Onneksi paidassa oli vetoketju, jota sitten vähän raotin, niin arkinen asu muuttui edes asteen verran villimmäksi.



Hame Shein
Paita H&M
Kengät Zalando
Laukku Glitter
Huulipuna Revlon 730

Kun päivät eteneivät, niin vähitellen alkoi muistua mieleen miten festareille pukeudutaan ja viimeisenä päivänä olin jo suorastaan vauhdissa. Ensimmäisen päivän jälkeen en myöskään välittänyt sääennustuksista, sillä ne eivät pitäneen ollenkaan paikkaansa. Toisen päivän asu koostui vaaleanpunaisesta kynähameesta, jossa on kukkakuosi ja löysästä kangaspaidasta. Tämä asu on ollut muutenkin tämän kesän suosikkini. Hameen tilasin keväällä Sheiniltä, mutta paita on ainakin 10 vuotta vanha. Se on kaikki nämä vuodet ollut yksi suosikki kesävaatteistsni, sillä se on viileä ja siinä on mahdollisuus säätää hihojen pituutta. Lisäksi se myös näyttää kivalle!


Hame Zalando
Paita Primark
Kengät Zalando
Laukku Glitter
Huulipuna Revolution Propaganda

Kolmantena päivänä jatkoin kynähamelinjalla, joskin pohjaväri vaihtui mustaan. Yläosaksi valitsin hieman paljastavamman mustan paidan, joka on itseasiassa sellainen bikinien päälle tarkoitettu rantatunika. Vaatekaapistani löytyy kesävaatteina muitakin rantatunikoja, vaikken rannoilla käykään. Ne vain ovat äärettömän mukavia, viileitä ja usein niissä on helppo korostaa parhaita puoliani eli rintoja.

Kengiksi valitsin joka päivä tennarit, sillä minusta on tullut mukavuudenhaluinen. Joskus nuorena olisin ollut kolme päivää korkokengillä, mutta nyt mukavuus vei voiton. Ja onneksi nykyään on ihan ok laittaa tennarit myös hameiden ja mekkojen kanssa. Mitäs piditte asuvalinnoistani?

4 kommenttia:

  1. Ihanasti susta paistaa itsevarmuus!❤️

    Aivan ihanat asut, ihan jokainen! Musta tuntuu kans että aina just festareille on niin vaikea valita vaatteet...

    Ihanaa päivää!❤️

    VastaaPoista
  2. Ihanat festariasut ja tuo hattu kruunaa kokonaisuuden :)

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä jännä miten varsinkin kenkien suhteen menee nykyisin mukavuus edellä :D

    VastaaPoista
  4. Kivat ja mukavat festariasut! Ja tuo hattu kruunaa festaritunnelman.
    Hyvää elokuuta!

    VastaaPoista