Pohja:
2 munaa
2,5 dl sokeria
1,5 dl maitoa
150 g margariinia
4 dl glut.jauho seosta
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
Lisäksi:
vadelmia (pakaste)
maapähkinävoita
Kuorrutus:
250 g tomusokeria (n. 4 dl)
4 rkl margariinia
4 rkl vahvaa kahvia
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet sekä maito ja sulatettu margariini. Lisää muna-sokeriseokseen vuorotellen jauho- ja maito-voiseosta, sekoita hyvin. Levitä taikina uunipellille ja painele vadelmat taikinaan. Asettele vadelmat niin, että jokaiseen palaan tulisi ainakin yksi vadelma. Sen jälkeen tiputtele lusikalla pinnalle maapähkinävoita, ja "marmoroi" se kevyesti taikinan pintaan. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia ja anna pohjan jäähtyä. Sulata kuorrutukseen tuleva margariini, keitä kahvi ja sekoita kaikki aineet keskenään. Levitä tasaisesti pohjan päälle, jäähdytä ja nauti. Kuorrutetta kannattaa tehdä reilusti, sillä se uppoaa koloihin herkullisesti.
Vàpise Jamie Oliver, täältä tulee Anna!
VastaaPoistaEn olekaan tuohon reseptiin aiemmin törmännyt :)
VastaaPoistaMinäkin muokkailen kaikki reseptit omaan makuun
VastaaPoistaAina oman maun mukaan. Parhaat reseptit syntyy niin.
VastaaPoistaHyvää tulee aina :) Varioinnilla taidan itsekin paljon mennä silloin kun innostun jotakin valmistamaan.
VastaaPoista